Rauf

Uzman
Merhaba,

Lenovo Vantage yükledim, uygulama içerisinden güncellemeleri denetledim. System Update uygulamasından güncellemeleri yaptım. NVIDIA uygulamasını yükledim ve GeForce Game Ready kurulurumu yaptım. Windows 11 25H2 kullanıyorum. Windows güncelleştirmelerini yaptım. Başka ne yapabileceğim ne var?

Ürün linki

Merhaba,

Lenovo Vantage yükledim, uygulama içerisinden güncellemeleri denetledim. System Update uygulamasından güncellemeleri yaptım. NVIDIA uygulamasını yükledim ve GeForce Game Ready kurulurumu yaptım. Windows 11 25H2 kullanıyorum. Windows güncelleştirmelerini yaptım. Başka ne yapabileceğim ne var?

Ürün linki

BIOS Update yapınız yaptiktan sonra görev yoneticisine gir başlangıç de orada ses ekran kartı ve Windows güvenlik harici kapat sonra Denetim Masası'na gir sistem pil ayarlarina gir dengeliye tikla orada ekrani açık kalma zamanını ayarla bu kadar ondan sonra zevkine kalmış.

Merhaba,

Ürün linki

Sen çoğunu yapmışsın, zaten.
BIOS ve chipset sürücülerinin güncel olduğunu kontrol et.
Ses, ağ, touchpad sürücülerini güncelle.
Windows güç planını yüksek performansa ayarla, oyun modu açık olsun.
Lenovo Vantage'de termal ve pil ayarlarını kontrol et.
SSD Firmware güncel mi bak, yedekleme yap.
NVIDIA Control Panel'den oyun ayarlarını optimize et.
Bunlar tamamsa sistem hazır ve optimize edilmiş olur.

Sen çoğunu yapmışsın, zaten.
BIOS ve chipset sürücülerinin güncel olduğunu kontrol et.
Ses, ağ, touchpad sürücülerini güncelle.
Windows güç planını yüksek performansa ayarla, oyun modu açık olsun.
Lenovo Vantage'de termal ve pil ayarlarını kontrol et.
SSD Firmware güncel mi bak, yedekleme yap.
NVIDIA Control Panel'den oyun ayarlarını optimize et.
Bunlar tamamsa sistem hazır ve optimize edilmiş olur.

Laptopta yüksek performans açmak iyi değildir dengeli de zaten Windows ayarlıyor yüke göre NVIDIA ile oyun ayarlarını optimize etmesi de güzel değil kendisi yapması lazım.