ambargo

Uzman
Yer
İstanbul
Aşağıdaki linkteki oyuncu laptopunu kardeşim için almayı düşünüyorum. GTA 6 da dahil 4-5 yıl en azından sorun çıkartmadan oyunları çalıştırabilecek bir laptop olmalı.
Bütçemiz maksimum 50k. Başka önerileriniz olursa açığım.

Lenovo LOQ 15ARP9

LOQ cihazlarda anakart yanma problemi genelde Hindistan piyasasında ve Intel işlemcili cihazlarda görülüyor. AMD işlemcili cihazlarında yanma problemi gözükmüyor.

Aşağıdaki linkteki oyuncu laptopunu kardeşim için almayı düşünüyorum. GTA 6 da dahil 4-5 yıl en azından sorun çıkartmadan oyunları çalıştırabilecek bir laptop olmalı.
Bütçemiz maksimum 50k. Başka önerileriniz olursa açığım.

Lenovo LOQ 15ARP9

Aynı modelin RTX 4070 modelini kullanıyorum. Cihazın soğutması mükemmel, genelde 80 dereceyi geçmiyor. Ekranında biraz ghosting var ama tölere edilebilir ekranın kalitesi güzel. Batarya konusunda zorlasan 2 saat kullanırsın. Tavsiye ederim tabii AMD modellerini.

LOQ cihazlarda anakart yanma problemi genelde Hindistan piyasasında ve Intel işlemcili cihazlarda görülüyor. AMD işlemcili cihazlarında yanma problemi gözükmüyor.

Aynı modelin RTX 4070 modelini kullanıyorum. Cihazın soğutması mükemmel, genelde 80 dereceyi geçmiyor. Ekranında biraz ghosting var ama tölere edilebilir ekranın kalitesi güzel. Batarya konusunda zorlasan 2 saat kullanırsın. Tavsiye ederim tabii AMD modellerini.
Bu bilgi kesin mi? Cunku daha once gormustum bir konusunu sanki, AMD islemcili cihazlarda yanıyordu galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayı düşündüğüm üründen bir tık daha pahalı olmasına rağmen SSD ve RAM kapasitesi yarı yarıya. Lenovo'daki kronik sorun riski bu farka değer mi?

Ayrıca bu ürünler nasıldır?
MSI CYBORG 15
Acer Nitro 16

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bir üstte attığım 2 laptop nasıldır? Lenovo ile kıyaslandığında hangisi alınmalı sizce?

50k ya çıkabiliyorsan LOQ'un 4060 modelini değil de 4070 modelini alabilirsin. Donanım olarak hepsi iyi ben diğer cihazları tanımadığım için soğutması nasıldır kroniği var mıdır bilemem, orasını sen videoları izleyerek araştırırsın. Attığın cihazlar arasında en F/P olan cihaz MSI ama dediğim gibi ekran kartı kaç W soğutması nasıl kroniği var mı diye bir bakman lazım.