Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Anladım. @Hasan Merkit hocam yardım eder misin?Evet. Format attım kasıyor diye ama devam etti:
Güncelledim 566'ya hâlâ aynı. Ekranda az fareyi döndurunce bıle o ekran bozulmasını hissediyorum.
Görev Yöneticisi açarken donma normal, her cihazda var. Bu kasma dediğiniz şey herhangi bir yere tıklayınca veya bilgisayar yük altındayken mi oluyor? Yırtılmayı da DDU ile AMD driverını silip yükleyerek çözmeyi deneyin bakalım.
Görev Yöneticisi açarken donma normal, her cihazda var. Bu kasma dediğiniz şey herhangi bir yere tıklayınca veya bilgisayar yük altındayken mi oluyor? Yırtılmayı da DDU ile AMD driverını silip yükleyerek çözmeyi deneyin bakalım.
Yok hocam yük filan gözükmüyor. AMD driveri dediğiniz chipset değil mi? Denemiştim olmadı. Driveri atabilirseniz deneyeyim bir daha.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam yük falan gözükmüyor. AMD driveri dediğiniz chipset değil mi denemiştim olmadı. Driveri atabilirseniz deneyeyim bir daha.
https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/...aming-series/loq-15arp9/downloads/driver-list yonga kümesinden AMD driverını alabilirsiniz. Ayrıca BIOS'unuzu da kontrol edin, güncel değilse buradan indirin.
https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/...aming-series/loq-15arp9/downloads/driver-list yonga kümesinden AMD driverını alabilirsiniz. Ayrıca BIOS'unuzu da kontrol edin, güncel değilse buradan indirin.
Guncel.
yusufumm07
Üstün
Format atınca güncellemeleri nasıl yapıyorsun, manuel mi?
Format atınca güncellemeleri nasıl yapıyorsun, manuel mi?
Aynen.
yusufumm07
Üstün
Hepsini mi?
evetFormattan kastınız sıfırlama değil değil mi, bildiğimiz USB ile format attınız?
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-