Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rauf

Uzman
Reddit'te gezinirken 2024 ağustos tarihi ve sonrası Lenovo LOQ laptoplarda anakart sorununun düzeltildiğine dair mesaj gördüm. Onların yalancısıyım, kesin bilgi değil.

Üretim tarihini nasıl bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PSREF üzerinden alacağınız / aldığınız modelin kodunu girerek cihazın duyuruluş tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz (bayağı aşağıya kaydırmanız gerekebilir).

Bunlar tam üretim tarihinide belirtmiyor ayrıca, sadece Lenovo'nun cihazları duyurduğu tarihi belirtiyor.
Vantage üzerinden gözüküyordu veya Lenovo Legion Space üzerinden bakmayı deneyin. 15ARP9 serisi Ryzen modeller bende aynısını kullanıyorum böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

PSREF üzerinden alacağınız / aldığınız modelin kodunu girerek cihazın duyuruluş tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz (bayağı aşağıya kaydırmanız gerekebilir).

Bunlar tam üretim tarihinide belirtmiyor ayrıca, sadece Lenovo'nun cihazları duyurduğu tarihi belirtiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vantage üzerinden gözüküyordu veya Lenovo Legion Space üzerinden bakmayı deneyin. 15ARP9 serisi Ryzen modeller bende aynısını kullanıyorum böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Vantage cihaz ayrıntıları kısmına baktım, herhangi bilgi bulamadım. Lenovo Legion Space nedir, bu cihaz için uygun mu? Sizin kullandığınız model hangisi hocam?

PSREF üzerinden alacağınız / aldığınız modelin kodunu girerek cihazın duyuruluş tarihi hakkında bilgi edinebilirsiniz (baya aşağıya kaydırmanız gerekebilir).

Model 83JC00FJTR için duyuru tarihi 2024-11-13.