- Makaleler
- 23
Tasarim olarak sana kalmis. Islemci konusunda MSI daha iyi ama.Hocam tasarım ve işlemci konusunda sizce beni üzer mi?
Tasarim olarak sana kalmis. Islemci konusunda MSI daha iyi ama.Hocam tasarım ve işlemci konusunda sizce beni üzer mi?
Hocam MSI biraz araştırdım da ekran kalitesi kötü. 20 ms tepkime süresi ve renk doğruluğu %45. Ne düşüyorsunuz bu konu hakkında?Tasarim olarak sana kalmis. Islemci konusunda MSI daha iyi ama.
Hocam bu Lenovo'yu alın bence bu fiyat bandında sorunsuza en yakın cihazlar bunlar. Ekranı da kötü değil diye biliyorum. Asus da kötü değil aslında ama ısınma sıkıntısı var.Hocam MSI biraz araştırdım da ekran kalitesi kötü. 20 ms tepkime süresi ve renk doğruluğu %45. Ne düşüyorsunuz bu konu hakkında?
20 olması normal. Monitörlerle laptopların panelleri bir değil. %45 NTSC panele sahip fakat sanıldığı kadar kötü değil. Bunu %45 NTSC panele sahip bir laptopla yazıyorum.Hocam MSI biraz araştırdım da ekran kalitesi kötü. 20 ms tepkime süresi ve renk doğruluğu %45. Ne düşüyorsunuz bu konu hakkında?
Minimum bütçede alınır. Kasa kaliteside iyi. Fakat malzeme kalitesi ve soğutma olarak MSI daha mantıklı. Bu cihaz f/p daha çok.Hocam bu Lenovo'yu alın bence bu fiyat bandında sorunsuza en yakın cihazlar bunlar. Ekranı da kötü değil diye biliyorum. Asus da kötü değil aslında ama ısınma sıkıntısı var.
Hocam yani 44K-45K bütçem var. Daha iyi şeyler alırım diye beklemiştim.Hocam bu Lenovo'yu alın bence bu fiyat bandında sorunsuza en yakın cihazlar bunlar. Ekranı da kötü değil diye biliyorum. Asus da kötü değil aslında ama ısınma sıkıntısı var.
Hocam Hp victuslarda da %45 NTSC panele sahip sanırsam. Aslında şöyle bir şey de bakılabilir. Ne dersiniz?20 olması normal. Monitörlerle laptopların panelleri bir değil. %45 NTSC panele sahip fakat sanıldığı kadar kötü değil. Bunu %45 NTSC panele sahip bir laptopla yazıyorum.
Minimum bütçede alınır. Kasa kaliteside iyi. Fakat malzeme kalitesi ve soğutma olarak MSI daha mantıklı. Bu cihaz f/p daha çok.
Yani aradaki farkına değmez bence o yüzden önerdim onu.Hocam yani 44K-45K bütçem var. Daha iyi şeyler alırım diye beklemiştim.
Hp almayın hocam hall sensör sorunu var.Hocam Hp victuslarda da %45 NTSC panele sahip sanırsam. Aslında şöyle bir şey de bakılabilir. Ne dersiniz?
Hocam hall sensörü tam olarak nedir?Yani aradaki farkına değmez bence o yüzden önerdim onu.
Hp almayın hocam hall sensör sorunu var.
HP almayin. Ya MSI ya da Lenovo tercih edin. Kronik Hall sensor sorunu var. Hall sensor sorunu nedir diyecek olursan. Ekranin birden kapanip tepki vermemesi. Mesela tam oyunun ortasinda bu sorunu yasasan cildirirsin herhalde.Hocam yani 44K-45K bütçem var. Daha iyi şeyler alırım diye beklemiştim.
Hocam Hp victuslarda da %45 NTSC panele sahip sanırsam. Aslında şöyle bir şey de bakılabilir. Ne dersiniz?
Ooo büyük sorun hocam direk vazgeçtim. MSİ ya da lenovo tercih edeceğim. Lenovo alan 1-2 kişi var. Technopat sitesinde bu konu hakkında şikayetleri gördüm. Biraz tırsttım açıkcası. Galiba MSİ yöneleceğim. Fazla soru soruyorum kusura bakmayın hocam.HP almayin. Ya MSI ya da Lenovo tercih edin. Kronik Hall sensor sorunu var. Hall sensor sorunu nedir diyecek olursan. Ekranin birden kapanip tepki vermemesi. Mesela tam oyunun ortasinda bu sorunu yasasan cildirirsin herhalde.
Hall sensör sorunu tam olarak ayrıca Msı al 45 NTSC ekrana takılma bende öyle bir ekran kullanıyorum Abartıp gömdümdükleri kadar degil.