Orada karar size kalıyor. Açıkcası bana sorulursa Copilot+PC'den dolayı ve işlemcisinden dolayı MSI Pulse AI derdim. Ekran kartı kısmında aman aman bir fark yok.Aralarında çok bir fark olur mu? Yani birisinin işlemcisi iyi, diğerinin ekran kartı iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam aslında benim aklımda ASUS TUF vardı. Sebebi arkadaşımda var ve kıskancım. Diğer bir nedeni de tasarımı çok hoşuma gitmesi.Orada karar size kalıyor. Açıkçası bana sorulursa Copilot+PC'den dolayı ve işlemcisinden dolayı MSI Pulse AI derdim. Ekran kartı kısmında aman aman bir fark yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası bende Asus seviyorum. Ama burada MSI Pulse AI önde. Intel core Ultra olmasaydı işlemci belki o zaman değişirdi.Hocam aslında benim aklımda ASUS TUF vardı. Sebebi arkadaşımda var ve kıskancım. Diğer bir nedeni de tasarımı çok hoşuma gitmesi.
dalmatianpelican
Yetkin
Hocam aslında benim aklımda ASUS TUF vardı. Sebebi arkadaşımda var ve kıskancım. Diğer bir nedeni de tasarımı çok hoşuma gitmesi.
ASUS'u boş verin hocam limit koymayınca 90 derece oluyor işlemci, Lenovo'ya da MSI alın.
- Makaleler
- 23
ASUS'u boş verin hocam limit koymayınca 90 derece oluyor işlemci, Lenovo'ya da MSI alın.
Soba gibi ayni. Bostayken bile klavye cayir cayir yaniyor. Vatan magazasinda sadece TUF A15 bosta sıcak calisiyordu. Ben de onermem ASUS'u.
Bende Lenovo ya da MSI alacağım galiba.
Hocam arkadaş kullanıyor ve böyle sorunlar olmuyor onda. Rust falan oynuyor ve gayet iyi. Laptop iyi bakıyor.Soba gibi ayni. Bostayken bile klavye cayir cayir yaniyor. Vatan magazasinda sadece TUF A15 bosta sıcak calisiyordu. Ben de onermem ASUS'u.
Bide alacağım laptop en az 4 yıl götürsün istiyorum.
Uzun ömürlülük açısından ikiside iyi.Bende Lenovo ya da MSI alacağım galiba.
Hocam arkadaş kullanıyor ve böyle sorunlar olmuyor onda. Rust falan oynuyor ve gayet iyi. Laptop iyi bakıyor.
- Makaleler
- 23
Sicakliklari ne durumda? Minimum 90 derecedir herhalde. Bosta bile isinan bir kasaya sahip ASUS TUF.Bende Lenovo ya da MSI alacağım galiba.
Hocam arkadaş kullanıyor ve böyle sorunlar olmuyor onda. Rust falan oynuyor ve gayet iyi. Laptop iyi bakıyor.
MSİ ve Lenovo mu?
Hocam abartmayın ya cidden o kadar mı kötü? Valla ısınıp ısınmadığını sormadım.Sicakliklari ne durumda? Minimum 90 derecedir herhalde. Bosta bile isinan bir kasaya sahip ASUS TUF.
MSI Pulse AI. Marka olarak mı bahsediyorsunuz laptop olarak mı?MSİ ve Lenovo mu?
Hocam abartmayın ya cidden o kadar mı kötü? Valla ısınıp ısınmadığını sormadım.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-