Bundan daha ucuza gördüğüm kadarıyla bir tek PttAVM'de var. Oraya da güvenen fazla insan yok.
Detaylar
Kim cevapladı?SERGENSSS
Uzman
LOQ'larda anakart yanma sorunu var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlu modeller Hindistan pazarındaki modeller. Bu model TR kodlu. TR de yaşayan birkaç kişi var fakat model bu model değil. Her ihtimale karşı kısıtlama koyulabilir.
12450HX modeli olsa o iyice sıkıntıydı aynı cihazı 3 kere yakan var serviste. İsteyene konunun linkini bırakıyorum.
Tek fark konudaki model 12600HX anakart vs. aynıdır kasalarda öyle. Ekran kartının farklı olması bence bir şeyi değiştirmez fiyat harici model kodları aynı diye söylüyorum.
Merhaba.
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR modelini kullanıyorum. Laptop'ı Amazon üzerinden İncehesap satıcısından almıştım. Bu laptopu 6 ay boyunca sorunsuz kullandım ancak sonunda RDR2 oynarken bilgisayar bir anda kapandı. Durumu araştırdığımda anakartın işlemciye yeterli gelmediğini ve bu sebeple anakartın yandığını öğrendim. Ardından Laptop'ı teknik servise gönderdim ve kendilerinden 230W adaptör istedim. Laptop servise ulaştığı gün bana geri gönderildi; anakart yenilendi ve 230W adaptör verildi.
Laptop bana ulaştıktan sonra, oynadığım oyunlara göre işlemcinin W değerini kısmaya başladım...
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR modelini kullanıyorum. Laptop'ı Amazon üzerinden İncehesap satıcısından almıştım. Bu laptopu 6 ay boyunca sorunsuz kullandım ancak sonunda RDR2 oynarken bilgisayar bir anda kapandı. Durumu araştırdığımda anakartın işlemciye yeterli gelmediğini ve bu sebeple anakartın yandığını öğrendim. Ardından Laptop'ı teknik servise gönderdim ve kendilerinden 230W adaptör istedim. Laptop servise ulaştığı gün bana geri gönderildi; anakart yenilendi ve 230W adaptör verildi.
Laptop bana ulaştıktan sonra, oynadığım oyunlara göre işlemcinin W değerini kısmaya başladım...
- Enes138
- anakart kart lenovo lenovo loq loq
- Forum: Gaming Laptop
Son düzenleme:
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-