Bir konuda birisi "aşırı fazla sattığı için sorunla karşılaşan sayısı da fazla oluyor" demişti.

Aşırı satıyor fiyatı düşürüyor insanlarda alıyor ama ASUS'da çok satıyor, öyle bir sıkıntısı yok. Bende TUF kullanıyorum küçük fırın diye hitap ediyorum oyun oynarken ama hala sapa sağlam. İyi bir stant ile akıyor tabii düzenli yıllık bakımlarını yaptırıyorum.

Lenovo kronik anakart yanma sorunlu. HP laptopta ısınma, ısınmadan kaynaklı kasa çatlaması, menteşe sorunu gibi azımsanmayacak sorunları barındırıyor. Bütçe nedir?
40k altı şu an

Aşırı satıyor fiyatı düşürüyor insanlarda alıyor ama ASUS'da çok satıyor, öyle bir sıkıntısı yok. Bende TUF kullanıyorum küçük fırın diye hitap ediyorum oyun oynarken ama hala sapa sağlam. İyi bir stant ile akıyor tabii düzenli yıllık bakımlarını yaptırıyorum.
ne önerirsiniz?

Lenovo'nun bu modelini almanızı önermem. Ben de aldım ve sadece 1 ay içinde anakartı yandı, ürünü iade etmek zorunda kaldım. Eğer almayı düşünüyorsanız, AMD işlemcili versiyonuna bakmanızı tavsiye ederim onda böyle bir sorun olmadığını duydum.
amdli versiyonunu atar mısınız?