Dazti
Becerikli
Bir konuda birisi "aşırı fazla sattığı için sorunla karşılaşan sayısı da fazla oluyor" demişti.
40k altı şu anLenovo kronik anakart yanma sorunlu. HP laptopta ısınma, ısınmadan kaynaklı kasa çatlaması, menteşe sorunu gibi azımsanmayacak sorunları barındırıyor. Bütçe nedir?
ne önerirsiniz?Aşırı satıyor fiyatı düşürüyor insanlarda alıyor ama ASUS'da çok satıyor, öyle bir sıkıntısı yok. Bende TUF kullanıyorum küçük fırın diye hitap ediyorum oyun oynarken ama hala sapa sağlam. İyi bir stant ile akıyor tabii düzenli yıllık bakımlarını yaptırıyorum.
amdli versiyonunu atar mısınız?Lenovo'nun bu modelini almanızı önermem. Ben de aldım ve sadece 1 ay içinde anakartı yandı, ürünü iade etmek zorunda kaldım. Eğer almayı düşünüyorsanız, AMD işlemcili versiyonuna bakmanızı tavsiye ederim onda böyle bir sorun olmadığını duydum.
bunun birde i5 12450h olanı var ama 1tb ssd önerir misiniz?RAM upgrade yaptığınızda uzun süre götürür.
Bütçeyi 4-5k daha aşabilirseniz 5050 modelli X5t de almanız mümkün.
Bunun bir de i5 12450H olanı var ama 1TB SSD önerir misiniz?
Bütçede sorunsuz olup da 1TB SSD olan model yok. İndirimlerden yakalarsanız anca.
mümkünse şimdi cevap verebilir misiniz?Bütçede sorunsuz olup da 1TB SSD olan model yok. İndirimlerden yakalarsanız anca.
o yapılır ama işlemci çok farkeder mi sizce biri 8 çekirdek biri 12 çekirdek