ONDEARTH Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Beğeniler 263 17 Şubat 2026 #11 Kob3qx dedi: Hocam MSI Afterburner için ayarı yapmak için MSI Afterburner. CFG dosyanı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam hangisi işine yarar önceden denemediğim için bilmiyorum direkt klasörü zipledim. Dosya Ekleri Profiles.zip Profiles.zip 2,8 KB · Görüntüleme: 21
Kob3qx dedi: Hocam MSI Afterburner için ayarı yapmak için MSI Afterburner. CFG dosyanı atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam hangisi işine yarar önceden denemediğim için bilmiyorum direkt klasörü zipledim.
KS KS K Kob3qx Çalışkan Katılım 20 Ocak 2026 Mesajlar 28 Beğeniler 8 18 Şubat 2026 #12 ONDEARTH dedi: Buyur hocam hangisi işine yarar önceden denemediğim için bilmiyorum direkt klasörü zipledim. Genişletmek için tıkla... Hocan fazla soru sordun kusura bakma. Ekran kartı çalışma modu hibrit mi kullanıyorsun dGPU mu?
ONDEARTH dedi: Buyur hocam hangisi işine yarar önceden denemediğim için bilmiyorum direkt klasörü zipledim. Genişletmek için tıkla... Hocan fazla soru sordun kusura bakma. Ekran kartı çalışma modu hibrit mi kullanıyorsun dGPU mu?
ONDEARTH Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Beğeniler 263 18 Şubat 2026 #13 Kob3qx dedi: Hocan fazla soru sordun kusura bakma. Ekran kartı çalışma modu hibrit mi kullanıyorsun dGPU mu? Genişletmek için tıkla... Hibrit ancak monitör bağlı olduğu için monitöre GPU direkt bağlanıyor. Laptop ekranı ise iGPU olarak çalışıyor.
Kob3qx dedi: Hocan fazla soru sordun kusura bakma. Ekran kartı çalışma modu hibrit mi kullanıyorsun dGPU mu? Genişletmek için tıkla... Hibrit ancak monitör bağlı olduğu için monitöre GPU direkt bağlanıyor. Laptop ekranı ise iGPU olarak çalışıyor.