FurkanKoc

Üyecik
Arkadaşlar merhaba, CS2 oynarken Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 model laptopta FPS düşmesi yaşıyorum. İlk 1-2 oyunda 140+ FPS alırken bir anda 40-50 FPS'e düşüyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda FPS tekrar yükseliyor ama oynamaya devam ettiğimde tekrardan 40-50 FPS'e düşüyor. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Laptop ısınmamasına rağmen GPU kullanım yüzdesi aşırı düşüyor. Bunun sebebi nedir acaba?

CPU: Ryzen 5 5600H
GPU: RTX 3060 6 GB mobil

explorer_Pc69FZd4ep.webp

Selamlar, olayın GPU değil CPU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Oyundayken %30 kullanılıyor. Orada bir problem var. Oyun içerisindeki CPU watt/ısı değerlerini paylaşır mısınız? Sadece bir maçta değil, dediğiniz gibi 2-3 maç içerisindeki değerleri bekliyorum. Aniden düşüyorsa, orada bir problem vardır.

Arkadaşlar merhaba, CS2 oynarken Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 model laptopta FPS düşmesi yaşıyorum. İlk 1-2 oyunda 140+ FPS alırken bir anda 40-50 FPS'e düşüyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda FPS tekrar yükseliyor ama oynamaya devam ettiğimde tekrardan 40-50 FPS'e düşüyor. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Laptop ısınmamasına rağmen GPU kullanım yüzdesi aşırı düşüyor. Bunun sebebi nedir acaba?

CPU: Ryzen 5 5600H
GPU: RTX 3060 6 GB mobil

Eki Görüntüle 231725
Genelde bakim vakti gectiginde yasanir boyle seyler. Bilgisayarin donanimini oyun oynarken RivaTuner ile canli canli izlersen darbogazin nerede olustugunu anlayabilirsin.