Jeff_Hardy

Becerikli
Merhaba, format öncesi 250-300 FPS alırken şimdi 150-200 FPS arası anca alıyorum. Ekran kartı kullanımı da %60'larda dolanıyor. CPU %40-50'lerde. Tüm sürücüler güncel, oyun en düşük ayarlarda ve FHD oynuyorum. Sorun ne olabilir?

Merhaba, format öncesi 250-300 FPS alırken şimdi 150-200 FPS arası anca alıyorum. Ekran kartı kullanımı da %60'larda dolanıyor. CPU %40-50'lerde. Tüm sürücüler güncel, oyun en düşük ayarlarda ve FHD oynuyorum. Sorun ne olabilir?

Önbellek zamanla oynayın bilgisayarınız artık oyunun hazır olan önbelleği kullanacağı için FPS düşüklüğü yaşamazsın şu an onbellek alarak map veya diğer şeyler yukleyerek oynattığı için düşmesi normal.

Önbellek zamanla oynayın bilgisayarınız artık oyunun hazır olan önbelleği kullanacağı için FPS düşüklüğü yaşamazsın şu an onbellek alarak map veya diğer şeyler yukleyerek oynattığı için düşmesi normal.

format üzerinden birkaç gün geçti ve epey oynadım hala sonuç aynı, fps 150-200 arası, grafikler düşük olduğunda ekran kartı kullanımı %70-80 lere düşüyor fakat fps değişmiyor, yüksek ayarlarda tam kapasite kullanabiliyorum ancak fps değerleri yine değişmiyor.

Format üzerinden birkaç gün geçti ve epey oynadım hala sonuç aynı, FPS 150-200 arası, grafikler düşük olduğunda ekran kartı kullanımı %70-80'lere düşüyor fakat FPS değişmiyor, yüksek ayarlarda tam kapasite kullanabiliyorum ancak FPS değerleri yine değişmiyor.

1 hafta sonra genelde düzelir bir de eğer ışık izleme Ray Tracing açıksa kapatın o FPS'te fazla yiyor bir de pil ayarlarından yüksek performansi açınız.

1 hafta sonra genelde düzelir bir de eğer ışık izleme Ray Tracing açıksa kapatın o FPS'te fazla yiyor bir de pil ayarlarından yüksek performansi açınız.
Nihai performansta kullanıyorum, oyunda ray tracing desteği yok diye biliyorum.

Formattan sonra NVIDIA Denetim Masası ayarlarını yaptın mı?
Evet, güç yönetimi modu maksimum performansta ve tüm sürücüler güncel.

Nihai performansta kullanıyorum, oyunda Ray Tracing desteği yok diye biliyorum.

Evet, güç yönetimi modu maksimum performansta ve tüm sürücüler güncel.

Görseldeki gibi ayarlar var mı? Benim laptopta mevcut ama her laptop da bulunmuyor.

nvd1.webp

nvd.webp