Merhaba laptop almayı düşünüyorum. Aşağıdaki linklerdeki 3 modelden hangisi alınmalı.

1.model:

2.model:

3.model:

Belki yükseltme şansın yoktur da ben yine de atayım 6gb VRAM olduğu için daha iyi olabilir. Bu fiyata hiçbiri değmez tabii orası ayrı bir de bunda işlemci gpusu yok sarj olarak nasıl olur bilemem; https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ilir-bilgisayar-83jc000ptr01-pm-HBC00007R6YM7

Benim attığım linkteki ürün 6 GB VRAM'li; https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15ARP9?M=83JC000PTR

Bir de fark ettim bu attığım cihaza sonradan RAM takılmış, büyük ihtimalle satıcı tarafından genelde satıcılar bunun garantiyi bozmadıgini belirtiyor.

Anladım teşekkür ederim sonradan RAM takmak garantiyi bazen bozmayabiliyor ama aynı zamanda cihazada zarar verebiliyor ayrıca sizin attığınız ilk Hepsiburada linkinde özelikler olarak 16 GB RAM gösteriyor ama 2.linkte 8 GB ran gösteriyor.

Merhaba laptop almayı düşünüyorum. Aşağıdaki linklerdeki 3 modelden hangisi alınmalı.

1.model:

2.model:

3.model:
1. modeli alınız. Ekran, soğutma, batarya ve kasa kalitesinde aralarında en iyisidir. İşlemci olarak da daha güçlü. ResizeBar açarak ARC A530M'i tam performansta kullanabilirsiniz.
Ayrıca, yukarda bahsedildiği gibi bir beyanım olmadı.

1. modeli alınız. Ekran, soğutma, batarya ve kasa kalitesinde aralarında en iyisidir. İşlemci olarak da daha güçlü. ReSize BAR açarak Arc A530M'i tam performansta kullanabilirsiniz.
Ayrıca, yukarıda bahsedildiği gibi bir beyanım olmadı.

Anladım teşekkür ederim ayrıca sonradan SSD ve RAM taksam garantide sorun olur mu ve Intel Arc'a baktığımda FPS olarak diğer 2 modele göre düşük kalıyor biraz kararsız kaldım açıkçası.

Anladım teşekkür ederim ayrıca sonradan SSD ve RAM taksam garantide sorun olur mu ve Intel Arc'a baktığımda FPS olarak diğer 2 modele göre düşük kalıyor biraz kararsız kaldım açıkçası.
SSD ve RAM takmanız garantiyi etkilemez Lenovo için, yine de cihazı garantiye göndermeden sökmeniz daha iyi olur. Cihazın üstündeki Lenovo bandrollerini kaldırmayın yeter. Fazladan 2280 giriş var bu arada cihazda.

FPS olarak geride kalıyor çiğ performansta, lakin zaten Arc kartlar asıl gücünü ResizeBar özelliğiyle gösterir. RTX 3050'den geri kalmaz anlayacağınız.