Çözüldü Lenovo LOQ 15IRH sadece 64 Hz ayarı var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes akcay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 684
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes akcay

Uzman
LOQ 15IRH8 - Type 82XV

Maalesef görüntü ayarlarındada 64Hz çıkıyor sadece :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
UHD Graphics devre dışı bırakmanızdaki amaç nedir?

Bir de DxDiag altında yazan uyarıyı gördünüz mü?

Eğer dahili GPU’yu siz kapatmadıysanız yönergeye göre çıkan uyarıyı paylaşın.
Aynı laptopa sahibiz NVIDIA sürücüsünü düzgün yüklendiğinden eminseniz 144 Hz çalışır. Yeniden başlatmayı unutmayın.
Yani neyi yanlış kurduğumu anlayamadım 4 kere kurdum ama hepsinde aynı sorunu aldım kendi sitesinden indirip kuruyorum.

Aynı laptopa sahibiz NVIDIA sürücüsünü düzgün yüklendiğinden eminseniz 144 Hz çalışır. Yeniden başlatmayı unutmayın.
Dxdiag yerinde çıkmıyor.

Sürücüleri DDU ile kaldırıp Lenovo Vantage kurun sürücüleri otomatik bulup kuracaktır. İstemezseniz, buradan Game Ready sürücüsünü indirin.

Sürücüleri DDU ile kaldırıp Lenovo Vantage kurun sürücüleri otomatik bulup kuracaktır. İstemezseniz, buradan Game Ready sürücüsünü indirin.
Lenovo Vantage denememiştim diğer iki seçeneklerin hepsini denedim her yerden kartı aktif ettim ama maalesef şu an onu deniyorum.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Yani her şey güncel aktif olmasına rağmen böyle olması çok tuhafıma gitti. Yazılan her şeyi yaptım ama maalesef.
En iyisi siz sıfırdan bir Windows kurulumu yapın hocam sürücülerde çakışma mevcut. Unutmadan hangi moddasınız Ctrl+Q tuşu ile mod değiştirir makina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…