Avni

Çalışkan
İki laptop arasında kaldım. Yani özellik bakımından aradaki fiyat farkına değer mi, o kadar teknik bilgim bulunmuyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu iki model arasındaki fiyat farkına değer mi? Diğer öneri konularında göründüğüm kadarıyla Lenovo'nun eski modelinde sorun var ama tüm sistemi değişti falan yazılmış. Bu yeni model için kronik hata raporu veyahut şikayeti var mı güncel olarak?

Ben Lenovo LOQ serisini şu anlık öneremiyorum. Kefili varsa buyursun. Tabii ki GameGaraj X5T. Bir de, cihazların linklerini atar mısınız?

İki laptop arasında kaldım. Yani özellik bakımından aradaki fiyat farkına değer mi, o kadar teknik bilgim bulunmuyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu iki model arasındaki fiyat farkına değer mi? Diğer öneri konularında göründüğüm kadarıyla Lenovo'nun eski modelinde sorun var ama tüm sistemi değişti falan yazılmış. Bu yeni model için kronik hata raporu veyahut şikayeti var mı güncel olarak?

Sorunlar bir günde ortaya çıkmıyor, burada bende dahil sabah akşam övdüğümüz bir cihaz 1 belki 2 yıl sonra toplu şekilde değişik sorunlar misal en bariz örneği HP hall sensörü sorunu çıkması gibi sorunlar çıkabiliyor. Laptop biraz şans işi Lenovo köklü bir değişim yaptı mı bilmiyorum lakin en azından garanti olduğu müddetçe arkasında duruyor yine de öneremiyorum daha 2 hafta önce cihazım bozulmuştu. Bir tanıdığıma GameGaraj aldık, şu an cihazın gayet iyi olduğunu söylüyor bakalım umarım bir sorun çıkmaz, genel olarak insanlar GameGaraj'ı başarılı buluyor.

Kısaca biraz şans işi gaming laptop alırken bozulabileceğini de göz alarak almak en doğrusu.

15XXX9 ve 15XXX10 modellerinin anakartları birbirinin alakası bile yok. Tabii daha yeni çıkmış bir seri. Ben ekranı ve soğutması güzel diye öneriyorum. Şu anlık anakart yanma sorunu çıkmadı. Tercih ve güvenilirlik meselesi. X5T ve 15IRX10'un bir sürü modeli var. Hangisi?

15XXX9 ve 15XXX10 modellerinin anakartları birbirinin alakası bile yok. Tabii daha yeni çıkmış bir seri. Ben ekranı ve soğutması güzel diye öneriyorum. Şu anlık anakart yanma sorunu çıkmadı. Tercih ve güvenilirlik meselesi. X5t ve 15ırx10'un bir sürü modeli var. Hangisi?

Tahminimce irx10'un 5060 ve X5tnin 5050 versiyonlarından bahsediyor uzun süredir yakin fiyattalar. Ben bayağı uzun bir süre irx10'un anakartini araştırdım dediğiniz gibi birbirinden farklı anakartlar kullaniyor yabanci birkaç inceleme ve kullanan arkadaşlarımın deneyiminde de bir sorun duymadım şu ana kadar. Sorun olacak bir model oldugunu düşünmüyorum.

15XXX9 ve 15XXX10 modellerinin anakartları birbirinin alakası bile yok. Tabii daha yeni çıkmış bir seri. Ben ekranı ve soğutması güzel diye öneriyorum. Şu anlık anakart yanma sorunu çıkmadı. Tercih ve güvenilirlik meselesi. X5t ve 15ırx10'un bir sürü modeli var. Hangisi?

Hocam 15IRX9 ve 15IRX10 PSREF'ten bakınca aynı chipseti kullandığı yazıyor, HM 770. tam olarak burada anakartı etkileyen sorun nedir bilmiyorum ama 15iax9'da yaşadığım sorunu 15irx9'da da yaşayan birini görmüştüm.

Hocam 15IRX9 ve 15IRX10 PSREF'ten bakınca aynı chipseti kullandığı yazıyor, HM 770. tam olarak burada anakartı etkileyen sorun nedir bilmiyorum ama 15iax9'da yaşadığım sorunu 15irx9'da da yaşayan birini görmüştüm.

O kadar rezil bir anakart şeması varki. Bu kadar büyük bir marka nasıl böyle çocukça bir hata yapmış akıl erdirmiyor.