Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
Lenovo ve HP'den bir süre uzak durmak daha mantıklı olur bence.
- Makaleler
- 50
Kronik anakart arizasi olan LOQ versiyonlarinda sorunun nokta atis tespiti yapilmadigi icin yeni serilerde neyin duzeltilip duzeltilmedigini kontrol edebilecegimiz bir odak noktasi yok. Dolayisiyla kor secim yapman gerekiyor ya da satin almak icin UKT falan beklemen gerekiyor, ki her 15IAX9 alan kullanici bile kronik anakart arizasini yasamadigi icin 15IAX10'da denk gelip gelmeyecegin veya insanlarin denk gelip gelmeyecegi muallakta. Belki de hicbir sorunu yok ama on yargi kurbani olup gidecek bir model olacak.
- Makaleler
- 1
15IAX9 modeli ve ya Intel işlemcili herhangi bir LOQ almayın. AMD LOQ bakılabilir ama bütçe yoksa.
Bunun fiyatını takip edin acil değil ise. 36.000 TL'ye falan düşünce yanında bir tane daha 8GB RAM takıp rahat rahat kullanırsınız.
Bunun fiyatını takip edin acil değil ise. 36.000 TL'ye falan düşünce yanında bir tane daha 8GB RAM takıp rahat rahat kullanırsınız.
Son düzenleme:
Xbox 360E
Üstün
15IAX9 modeli veya Intel işlemcili herhangi bir LOQ almayın. AMD LOQ bakılabilir ama bütçe yoksa.
Bunun fiyatını takip edin acil değil ise. 36.000 TL'ye falan düşünce yanında bir tane daha 8 GB RAM takıp rahat rahat kullanırsınız.
Zaten bu model 15IRX10 modeli.
Kronik anakart arizasi olan LOQ versiyonlarinda sorunun nokta atis tespiti yapilmadigi icin yeni serilerde neyin duzeltilip duzeltilmedigini kontrol edebilecegimiz bir odak noktasi yok. Dolayisiyla kor secim yapman gerekiyor ya da satin almak icin ukt falan beklemen gerekiyor, ki her 15IAX9 alan kullanici bile kronik anakart arizasini yasamadigi icin 15ıax10'da denk gelip gelmeyecegin veya insanlarin denk gelip gelmeyecegi muallakta. Belki de hiçbir sorunu yok ama on yargi kurbani olup gidecek bir model olacak.
Anladım teşekkürler.
- Makaleler
- 1
Ama Intel işlemci. 15IAX9 olmadığını bende biliyorum sadece söylemek istedim özellikle o modelden uzak durun.
Gercekten oyuncu laptopu istiyorsan MSI SWORD, GE ve Acer Nitro 15, 16, Predator serilerine bakmani tavsiye ederim. Bu LOQ sirf ekraninin kalitesi icin alasim var benim de 3050 surumlusunu fakat korkuyorum tabii garantiye gondermek iskence olur diye cunku köyde yasiyorum. 
Bence denenir bu cihaz yeni nesilde duzeltilmistie buyuk ithimal.
Merhaba,
15IRX9 modelinde anakart sorunu vardı. Acaba bu modelde bu sorun giderilmiş midir? Bütçemi artırıp bu modeli almayı düşünüyorum, daha fazla yükseltemem.
Eki Görüntüle 190609
Bence denenir bu cihaz yeni nesilde duzeltilmistie buyuk ithimal.