Lenovo LOQ 15IRX10 laptop kullanıyorum. WhatsApp ve Vantage uygulamasında yazılar piksel piksel oluyor, bir an düzeliyor ama sonra tekrar bozuluyor yazılar. Bunun sebebi nedir? Başka uygulamalarda olmuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Buna benzer problemi ben de yaşıyordum. Geneli Driver kaynaklı oluyor. Teyit etmenin çok kolay bir yolu var. Lenovo Vantage üzerinden Discrete modu kapatıp iGPU moduna geçin, eğer yine pikselleşme problemi oluyorsa çözümü farklı yerlerde arayabiliriz.
Astronotarda
Üstün
Çözünürlük ve ölçeklendirme ile alakalı olabilir, bu ayarlar önerilen seçeneklerde mi yoksa siz farklı değerler mi seçtiniz? (UWP uygulamalarda çözünürlük yüzünden yaşanır genelde bu durum)
dGPU ayarında bu sorunu ben yaşamamıştım, belki bilgisayardan bilgisayara değişiyordur.Buna benzer problemi ben de yaşıyordum. Geneli Driver kaynaklı oluyor. Teyit etmenin çok kolay bir yolu var. Lenovo Vantage üzerinden Discrete modu kapatıp iGPU moduna geçin, eğer yine pikselleşme problemi oluyorsa çözümü farklı yerlerde arayabiliriz.
Buna benzer problemi ben de yaşıyordum. Geneli driver kaynaklı oluyor. Teyit etmenin çok kolay bir yolu var. Lenovo Vantage üzerinden discrete modu kapatıp iGPU moduna geçin, eğer yine pikselleşme problemi oluyorsa çözümü farklı yerlerde arayabiliriz.
Şu an laptopun yanında değilim ama sorayım ne farkı var discrete ve iGPU'nun.
Astronotarda
Üstün
Discrete: Intel GPU'yu devre dışı bırakır ve Nvidia kullanılır.Şu an laptopun yanında değilim ama sorayım ne farkı var discrete ve iGPU'nun.
iGPU/Hibrid: İki GPU arasında performans gereken işlemlerde geçiş yapılır.