Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Bahsettiğin durum LOQ serisinin genelinde var ve gayet normal. Lenovo, maliyeti donanıma (ekran kartı, işlemci vs.) Yatırıyor; kasada ise Legion serisindeki gibi metal yerine sertleştirilmiş plastik kullanıyor.
Malzeme plastik olunca da özellikle klavyenin orta kısmına sert basınca veya kapağa arkadan baskı uygulayınca esnemesi kaçınılmaz oluyor. Eğer bastırdığında içeriden çat çut diye kırılma sesleri gelmiyorsa veya ekranda garip dalgalanmalar olmuyorsa cihazında hiçbir sorun yok, montaj hatası değil yani.
Malzeme plastik olunca da özellikle klavyenin orta kısmına sert basınca veya kapağa arkadan baskı uygulayınca esnemesi kaçınılmaz oluyor. Eğer bastırdığında içeriden çat çut diye kırılma sesleri gelmiyorsa veya ekranda garip dalgalanmalar olmuyorsa cihazında hiçbir sorun yok, montaj hatası değil yani.
Sağ olun peki dayanıklılık anlamında bir sorun olur mu?Normal, bu şekilde genellikle bütçeyi düşük tutmak için kasadan fedakarlık yapıyorlar. Yine de bir Victus kalitesizliği olduğunu düşünmüyorum. Sorun olmaz.
Peki dayanıklılığı nasıl?Bahsettiğin durum LOQ serisinin genelinde var ve gayet normal. Lenovo, maliyeti donanıma (ekran kartı, işlemci vs.) Yatırıyor; kasada ise Legion serisindeki gibi metal yerine sertleştirilmiş plastik kullanıyor.
- Makaleler
- 1
Klasik bir sert plastik kasa. Fiyatına göre ortalama denecek bir kasa.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Sağ olun peki dayanıklılık anlamında bir sorun olur mu?
Laptoplar genel olarak zarif cihazlar. Sürekli düşürüp, sağa sola vurmazsanız uzun yıllar kozmetik bir kusur görmezsiniz.
inters0
Uzman
Memnunmusunuz hocam? Herhangibir problemi vesaire var mı, performansı, pil ömrü, fan sesi nasıl? Aldığınız ürünün özellikleri nedirMerhaba, ben Lenovo LOQ 15IXR10 aldım ama sanki klavyesinde bastırınca hafif bir esneme oluyor. Ayrıca kapağını kapatıp bastırınca da oluyor. Normal mi?
Ben daha yeni aldım çok kullanmadım ama ısı anlamında bir sorun görmedim daha ayrıca pil ömrü yeterli ama dediğim gibi daha ağır oyunlar oynamadım aldığım laptopun özellikleri de rtx 5060 16 GB ram Intel i5 13450 Hx.Memnunmusunuz hocam? Herhangibir problemi vesaire var mı, performansı, pil ömrü, fan sesi nasıl? Aldığınız ürünün özellikleri nedir
inters0
Uzman
Model numarasini biliyor musunuzBen daha yeni aldım çok kullanmadım ama ısı anlamında bir sorun görmedim daha ayrıca pil ömrü yeterli ama dediğim gibi daha ağır oyunlar oynamadım aldığım laptopun özellikleri de rtx 5060 16 GB ram Intel i5 13450 Hx.
Linki bu hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-