Şahsen ben önermem, önceki seri sorunluydu bu yüzden gözüm kapalı yeni seriyi öneremiyorum. Ben olsam 17 inch olanı alırdım, ekranı büyük olması hem kullanışı kolaylaştırıyor hem de soğutma için daha fazla alan kalması demek.

Başka öneriler de isterseniz, bütçenizi söylemeniz yeterli.

Şahsen ben önermem, önceki seri sorunluydu bu yüzden gözüm kapalı yeni seriyi öneremiyorum. Ben olsam 17 inch olanı alırdım, ekranı büyük olması hem kullanışı kolaylaştırıyor hem de soğutma için daha fazla alan kalması demek.

Başka öneriler de isterseniz, bütçenizi söylemeniz yeterli.

Yani 70K'yı pek aşmak istemiyorum. Ve ayrıca GameGaraj'da düşünmüyorum. Buna göre öneri yaparsanız güzel olur.

Deneyeceğim ama pek sanmadım. Yine de çok teşekkürler. Ve aslında üstte yazdığım gibi GameGaraj düşünmüyorum.

Yani 70K'yı pek aşmak istemiyorum. Ve ayrıca GameGaraj'da düşünmüyorum. Buna göre öneri yaparsanız güzel olur.

Deneyeceğim ama pek sanmadım. Yine de çok teşekkürler.

O Gamegaraj MSI üretimi bir model bilginiz olsun. LOQ'dan daha mantıklı olur her halükarda.

Tongfang kasa imiş.

GameGaraj neden düşünmüyorsunuz, cihazları piyasanın çok altında donanımına göre.

Hem sorunsuz, hem de soğutma sistemi bütçedeki en iyi cihaz.

15XXX10 serisinde anakart yapısı tamamen değişti. Şimdi anakart fotolarını atardım ama evde değilim telefonumda yok fotoğraflar. Hemen hemen aynı modeller. 17IRX10 modelinde daha iyi donanımlar var. Ayrıca ekran kalitesi daha iyi. Alacaksanız 17IRX10 modelini alın.