Bütçe
8.000 TL

Kob3qx

Çalışkan
Laptop: Lenovo LOQ 83GS00PHTR i5-12450HX 12 GB 1TB SSD 8 GB RTX 4060 105W 15.6
RAM: RMSB3400KB06IVF-4800 12 GB 262pin SO-DIMM DDR5.

2 haftadır kullanıyorum. RAM düşük, ileride ihtiyaca göre takviye yaparım diye düşünüyordum. Ancak hem artan fiyatlar hem de Mafia de oynarken bir kerelik oyundan atması sonrası RAM takviyesi yapma fikri iyice kafama yattı. 12 GB olduğu için diğer RAM kapasitelerine göre daha nadir ve fiyatlar 5-7 bin TL bandında. Sizce ne yapmalıyım, öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen o 12 GB da cihazdan çıkma olabilir. Denildiği gibi kolay kolay 12 GB bulunmaz. Şahsen kendi cihazım olsa alırım. Şayet başka kimseyi zorlayamam. RAM fiyatları da zaten malum. Ramaxel de aslında uzun süredir RAM üretir.

Muhtemelen o 12 GB da cihazdan çıkma olabilir. Denildiği gibi kolay kolay 12 GB bulunmaz. Şahsen kendi cihazım olsa alırım. Şayet başka kimseyi zorlayamam. RAM fiyatları da zaten malum. Ramaxel de aslında uzun süredir RAM üretir.
Sarı siteden de baktım 3k buldum. Yarı fiyatı neredeyse, hiç de kullanmadım böyle siteleri ne kadar güvenilir bilemedim. Çok kararsız kaldım.

Güncelleme: Sarı siteden, '"Param Güvende" seçeneğiyle bendeki ile aynı kod RAM buldum ve aldım. Muhtemelen yarın teslim alacağım, teslim aldığımda RAM'in herhangi bir arızası olup olmadığını nasıl test edebilirim? İzlemem gereken adımlar nelerdir?

Son düzenleme: