Detaylar
Kim cevapladı?Fiyatı iyi. Ama ben alacak olsam F16 alırdım.
RAM'i yükseltebilirsiniz. İşlemciyi yükseltemezsiniz.RAM 24 GB ya da 32 GB olsa en azından bir süre rahat olurdu. İşlemciden kısıp RAM'e yatırım yapmayı tercih ederim.
Rauf
Uzman
RAM'i yükseltebilirsiniz. İşlemciyi yükseltemezsiniz.
Doğru. Ancak RAM fiyatları uçmuş iken yükseltme yapmak mantıksız.
Laptop'u aldığın gibi RAM yükseltmeyeceksin zaten. RAM fiyatları düşene kadar 16GB rahat rahat yeter.Doğru. Ancak RAM fiyatları uçmuş iken yükseltme yapmak mantıksız.
Rauf
Uzman
Düşerse sıkıntı yok.Laptop'u aldığın gibi RAM yükseltmeyeceksin zaten. RAM fiyatları düşene kadar 16GB rahat rahat yeter.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ben önermemeye çalışıyorum. Bildiğiniz üzere Lenovo hiçbir bildirge yayınlamadan neleri değiştirdiğini söylemeden yeni seri üretti. Anakart tasarımı değişti evet ama içeriği değişti mi bilmiyoruz. Anakart değişti diyen arkadaşlar da görüntüden başka kanıt sunamıyor. Alırken dikkat etmekte fayda var. Diğer bir yandan övülecek yanları da var. 17.3" olması fan çaplarının büyümesi sayesinde 15.6" (standart) cihazlara göre daha soğuk çalışıyorlar. Borular uzuyor vs. alırken her detayına dikkat edilmesi gereken teknolojiler laptoplar. Servislerinin de BDH Bilişim olduğunu belirtmeliyim.
Bu arada ilk defa 17IRX** serisi gördüm. Piyasadakiler 15IRX** serisiydi.Ben önermemeye çalışıyorum. Bildiğiniz üzere Lenovo hiçbir bildirge yayınlamadan neleri değiştirdiğini söylemeden yeni seri üretti. Anakart tasarımı değişti evet ama içeriği değişti mi bilmiyoruz. Anakart değişti diyen arkadaşlar da görüntüden başka kanıt sunamıyor. Alırken dikkat etmekte fayda var. Diğer bir yandan övülecek yanları da var. 17.3" olması fan çaplarının büyümesi sayesinde 15.6" (standart) cihazlara göre daha soğuk çalışıyorlar. Borular uzuyor vs. alırken her detayına dikkat edilmesi gereken teknolojiler laptoplar. Servislerinin de BDH Bilişim olduğunu belirtmeliyim.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bu arada ilk defa 17ırx** serisi gördüm. Piyasadakiler 15ırx** serisiydi.
Standart cihazlar üretmek üreticilerin işine geliyor. 17" cihazlar taşırken sıkıntı yaşatabiliyor çünkü. Bir o kadar da termal iletim güzelliği var. Keşke daha da artsalar.