Bütçe
40.000-42.000 TL
Alınmaz.

TUF'larda deli dehset mentese problemi var, zangir zungur sallaniyor. Bunun disinda bilinen bir problemi yok, hor kullanmazsan alinir.

MSI'in Cyborg serisi asla alinmaz cunku ekran karti guc limiti 45W. Bu butcedeki cogu urunde 100W ekran karti var. 45W ile 100W arasinda da oyununa gore %30 performans farkina bile ulasiyor.

LOQ icin ben alinir yorumu yapmaya devam edecegim cunku kronik diye nitelendirilen problemin teknik bir aciklamasi yok, teknik aciklamasi olmayan bir seye de kronik sorun diyemeyiz.
Menteşe hakkında teknik bir açıklama görebilir miyim? Eğer yoksa bizde sorun diyemeyiz.

Merhaba,

İncelediğim modeller arasındaydı. Kronik sorunlardan dolayı ASUS TUF A15 7735HS RTX 4050 modeli aldım, Type-C portlarından görüntü alabilme ve şarj etme imkanından dolayı gayet memnunum. Yanımda tuğla gibi büyük adaptörünü taşımadan Ugreen markasından aldığım 140W daha kompakt adaptör sayesinde Type-C porttan şarj ederek kullanıyorum. Gayet memnun olduğumu belirtmek isterim.

Diğer arkadaşların belirttiği üzere menteşe problemleri için dikkatli kullanım sağlıyorum, 1 yıldır problem yaşamadım.

Saygılarımla.

Lenovo 42.000₺ ASUS 40.000₺ fiyatlara satılıyor.
ASUS'u al gec daha ucuzmus.
Bu cihazlarda ışık süzmesi vs. var mıdır ?
Arka aydinlatma kullanilan her panel turunde isik sizmasi gorulebilir lakin isik sizmasi uretim hatasi iken IPS Glow sans unsurudur. Eline gelen urunde isik sizmasi olursa iade et, IPS Glow var ise miktarina bagli olarak iade edersin, rahatsiz edecek duzeyde degilse kullanmaya devam edersin ama sunu unutma, degisim talep ettiginde yeni gelecek cihazdaki IPS Glow daha fazla da olabilir daha az da olabilir.

Arka aydinlatma kullanilan panel turleri: IPS, TN, VA
Arka aydinlatma kullanilmayan panel turleri: OLED