Lenovo LOQ laptopta 170 watt adaptör yetersizliği

alperozer

Çalışkan
Cihaz
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC000UTR-321
Merhaba, öncelikle bugün Techolay YouTube kanalında denk geldiğim Lenovo LOQ videosundaki 170 watt adaptör yetersizliğini ben de yaşıyorum. Hele hele AAA oyunlarda, oyuna başlamadan önce şarjım %100 iken oyundan sonra şarja takılı olduğu halde %65'leri görüyorum. Ciddi bir şarj kaybı olduğunu düşünüyorum. Acaba Lenovo ile görüşsem bana da 230 watt adaptörden gönderim sağlarlar mı? Benim cihazıma 230 watt adaptör uyumlu olur mu? Cevabınız için teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle bugün Techolay YouTube kanalında denk geldiğim Lenovo LOQ videosundaki 170 watt adaptör yetersizliğini ben de yaşıyorum. Hele hele AAA oyunlarda, oyuna başlamadan önce şarjım %100 iken oyundan sonra şarja takılı olduğu halde %65'leri görüyorum. Ciddi bir şarj kaybı olduğunu düşünüyorum. Acaba Lenovo ile görüşsem bana da 230 watt adaptörden gönderim sağlarlar mı? Benim cihazıma 230 watt adaptör uyumlu olur mu? Cevabınız için teşekkür ederim.
Eskiden veriyorlardı artık vermiyorlar diye biliyorum. Şansını dene yine de.

Bazılarına göndermiyormuş ama siz yine de şansınızı deneyin bence. Rahatsız edici bir sorun. Yine de arayıp sormanızda fayda var.
Eskiden veriyorlardı artık vermiyorlar diye biliyorum. Şansını dene yine de.
Çok haklısınız o kadar can sıkıcı bir durum ki. Şansımız deneyeceğim buraya da gelişmelerden haber vereceğim. İlginiz için çok teşekkür ederim

Modelden modele değişiyor 230W veya 170W gönderilmesi. Örneğin 15IRX9 sahibiyim ve 230W adaptör ile geldi. Modeller arasında aşırı farklar bulunmamasına rağmen durum böyle maalesef. Yazı tura atmışlar sanırım kutu içeriklerini belirlerken.

RTX 4050 ve Ryzen R5 işlemcili HP Vistus'lardan bile 230 Watt şarj cihazı çıkarken içinde RTX 4060 olan cihazdan 170 Watt çıkması kabul edilemez.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt