Hocam oyle bir soyulma kendi kendine olacagini sanmiyorum ama belki isidan dolayi olmus olabilir. Siz garantiye gonderin varsa garantisi tamir ederler.

Bu arada isik sizmask vs. var mi? Bende LOQ model alabilirim.
Nasıl garantiye gönderebilirim? Işık sızması yok gibi, ben yaşamasamda cihazda anakart sorunu var mış kronik olarak, bütçeniz el veriyorsa başka cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.

Nasıl garantiye gönderebilirim? Işık sızması yok gibi, ben yaşamasamda cihazda anakart sorunu var mış kronik olarak, bütçeniz el veriyorsa başka cihazlara bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam bu laptopun AMD surumleri icin yok diyorlar. Ekrani icin alacagim sadece. 3 yil garantisi oldugu yaziyordu alacagim cihazin.

Hocam bu laptopun AMD surumleri icin yok diyorlar. Ekrani icin alacagim sadece. 3 yil garantisi oldugu yaziyordu alacagim cihazin.
AMD sürümünü kullanmadığım için bir yorum yapamam fakat forumda AMD cihazlarda da daha nadir olmasının yanında bu sorunun var olduğu belirtiliyordu. Ekran genel olarak canlı diyebilirim.

AMD sürümünü kullanmadığım için bir yorum yapamam fakat forumda AMD cihazlarda da daha nadir olmasının yanında bu sorunun var olduğu belirtiliyordu. Ekran genel olarak canlı diyebilirim.

Ben kendim teknisyenim anakarti bozulmayan bir laptop modeli yok yani size oyle diyeyim. Ama tabii Intel islemcili modelleri bozuluomus fakat neden bozuldugu ile ilgili bir teknik veri goremiyorum. Kimisi voltaj dengesizligi oldugu icin 170W adaptoe kullanin diyor yanmaz diyor kimiside 200'den fazla adaptor kullanildigi icin yandigini dile getiriyor. Bilemedim bende acip incelemek hangi parcanin bozulduugunu nokta atisi tespit etmek gerekiyor.