Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11766

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, elimde Lenovo LOQ laptop var. İlk aldığımda format attım ve normal bir şekilde çalışıyordu her şey. Sonra tekrar bir format attım her şey normal ama mouse oyuna girer ve çıkarken bağlantı koparıp geri takılıyor gibi takılıyordu. Yani nedeni nedir bulamadım. Sildim her şeyi tekrar yükledim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bugün fark ettim mesele mouse değil harici ekran kartına geçince bir sendeliyor oyun sırasında hiçbir sıkıntı yok gayet iyi ama kapatınca açınca anladığım kadarıyla bir çakışma oluyor işlemci ekran kartı ile.

Düzeltme; onuda çözdüm NVIDIA uygulaması yine yeniden yeniden, komple sildim düzeldi.
Bugün fark ettim mesele mouse değil harici ekran kartına geçince bir sendeliyor oyun sırasında hiçbir sıkıntı yok gayet iyi ama kapatınca açınca anladığım kadarıyla bir çakışma oluyor işlemci ekran kartı ile.

Düzeltme; onuda çözdüm NVIDIA uygulaması yine yeniden yeniden, komple sildim düzeldi.

Çözüm