Bu fiyata fazla alternatifi yok, tercih edilebilir bir üründür. G102 gibi balonlara para vermektense bunu almak mantıklı olacaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 28 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Logitech G102 artık eski bir mouse fakat bu fareler kendisinin malzeme kalitesi ve hissiyatına yaklaşamıyor ne yazık ki. Bu fare, M300S ve 6 yıl önce aldığım G102 var elimde karşılaştırabileceğim. G102'nin cılkını çıkarttığım için skatezden kaybediyor biraz ama rahatlığına ulaşabilen bir fare yok ne yazık ki "benim için".
Bu fiyata alınır, üzmez de.
Bu fiyata alınır, üzmez de.
Bende de var G102, yeni nesil Lightsync olanı. Onlarda duyduguma göre daha kötü bir sensör var mış. Ayrıca gacur gucur trim sesi de yapıyor silikon spreyi sıkmayınca, onun icin süper bir malzeme kalitesinden bahsedemem kendi deneyimim için. Uzun yıllar kullananlar da var tabii. Bendeki de garantinin bittiği ay encoder bozmaya başladı.
- Makaleler
- 9
6 yıldır tek sorunum scroll (bu kronik zaten) ve kendi kurcalamam sonucu skatezleri yamulttum. M300S'te de (M210'un bir alt veya üst modeli olduğunu tahmin ediyorum. Kardeşim kullanıyor ben arada kullanıyorum.) scroll atlama sorunu başladı 1. yılda. Ama üçününde sensöründe sıkıntı yok. Fare almak için tam G102 kıvamında güncel sensörlü bir fare bekliyorum. Umarım gelir.Bende de var G102, yeni nesil Lightsync olanı. Onlarda duyduguma göre daha kötü bir sensör var mış. Ayrıca gacur gucur trim sesi de yapıyor silikon spreyi sıkmayınca, onun icin süper bir malzeme kalitesinden bahsedemem kendi deneyimim için. Uzun yıllar kullananlar da var tabii. Bendeki de garantinin bittiği ay encoder bozmaya başladı.
Almanızı önermem. Rampage benzeri bir mouse, malzeme kalitesi ve sensör kalitesi olarak sırf ışığı var diye kanmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
300 TL'ye ne önerirsin büyük usta?Almanızı önermem rampage vari bir mouse malzeme kalitesi ve sensör kalitesi olarak sırf ışığı var diye kanmayın.
- Makaleler
- 2
Almanızı önermem. Rampage benzeri bir mouse, malzeme kalitesi ve sensör kalitesi olarak sırf ışığı var diye kanmayın.
PAW3333 ne zaman kötü olmuş? Ayrıca malzeme kalitesini nereden biliyorsunuz acaba? Bilmeden etmeden konuşmayalım lütfen.
300 TL'ye gaming mouse alınmasını önermem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru, üstüne 300 milyon daha eklenip bir demet villa alınabilirdi elbette. Bunu nasıl hesap edemedik ki..
Yeni konular
-
-
iPhone 7 Plus batarya değişiminden sonra ne kadar süre götürür?
- CYBER SHADOW
-
-
-
-
-
-