Zaten Full oyun düşünen biri dizüstü seçmez, seçmemeli. Masaüstü daha mantıklı olur hem performans açısından hem bütçe açısından. Ancak iş yaparken arada bir oyun açıp oynuyorsan dizüstü çok iyi bir tercih bence. Ben de bunlardan biriyim. Katana bütçemi aştığı için onu seçemiyorum ancak forumda biri GPU limitli diye yazmıştı.
O GPU limitli mi degil mi bilmiyorum fakat istedigim performansi ve beklentimi hep karsilayan bir seri. Bir ara cok kafaya takmistim onu almak icin. Ama kismet olmadi. :(

katana 17

Ne alacağız o zaman? HP alma hall sensör sorunu, Acer Nitro alma uçak motoru fan sesi, Monster alma ısınan kasa, MSI Cyborg alma GPU limitli. Başka ne kaldı ki?

MSI alınsa da Vector alınmalı. Haklısınız gerçekten can sıkıcı durum.

Ne demek değişim yapmam? Şaka gibi resmen geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar en son durumu haber etmeye geldim. İade konusunda islemler olmadı tam 20.gunun sabah 9.30 gibi adaptor ulastigini ogrendim. İş bilgisayari olarak kullandığımdan dolayı tamamdır diyip peşini biraktim.Uygun fiyati laptoplarin hepsinde bir sorun var garip .

Arkadaslar en son durumu haber etmeye geldim. İade konusunda islemler olmadı tam 20.gunun sabah 9.30 gibi adaptor ulastigini ogrendim. İş bilgisayari olarak kullandığımdan dolayı tamamdır diyip peşini biraktim.Uygun fiyati laptoplarin hepsinde bir sorun var garip .
Alacaksin MSI Vector, katana, pulse serisi keyfine bakacaksin ama ekranlarinin 2k olmasina dikkat edilmeli. Oyun laptobunu bir tek MSI beceriyor bence.

Alacaksin MSI Vector, katana, pulse serisi keyfine bakacaksin ama ekranlarinin 2k olmasina dikkat edilmeli. Oyun laptobunu bir tek MSI beceriyor bence.
Aslında Lenovo da çok güzel cihazlar üretiyor da servisi rezalet memlekette. Legion Pro cihazlar aşırı kaliteli aslında.