Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu LENOVO T410 laptopum için açacağım son konu olacak muhtemelen.

2X8 RAM yapmak istiyorum ancak LENOVO'nun kendi sitesinde maksimum 8 GB RAM takılabileceği söyleniyor. 2x8 yaparsam sorun çıkar mı veya 8 GB olarak mı çalışır?

Lenovo 8 GB diyorsa 16 GB takabilirsiniz. İşlemci neydi?

O nasıl olacak?

Maksimum 8 GB RAM takılabileceği söylenmiş stok BIOS ile nasıl takılacak. En azından ben okutamadım 8'den fazlasını.

i5 520-540M ve i7 620M işlemciler ile karşımıza çıkıyor. Onlar da maksimum 8 GB RAM destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O nasıl olacak?

Maksimum 8 GB RAM takılabileceği söylenmiş stok BIOS ile nasıl takılacak. En azından ben okutamadım 8'den fazlasını.

İ5 520-540m ve i7 620m işlemciler ile karşımıza çıkıyor onlar da maksimum 8gb ram destekliyor

RAM'lerim bozuldu ve ileride tekrardan yükseltme yapmamak için 2x8 yapabilir miyim diye sordum. 2x4 yapabilirim ama beni idare etmeyebilir.

RAM'lerim bozuldu ve ileride tekrardan yükseltme yapmamak için 2x8 yapabilir miyim diye sordum. 2x4 yapabilirim ama beni idare etmeyebilir.

İnternette ufak bir araştırma ile bu modelin tek kanaldan 8 GB RAM'i dahi okumadığını görebilirsiniz tek slotta 4 GB'den fazla RAM maalesef okuyamıyor. E doğal olarak 2x4 yapmak zorunda kalıyorsun.

Çözüm
İnternette ufak bir araştırma ile bu modelin tek kanaldan 8 GB RAM'i dahi okumadığını görebilirsiniz tek slotta 4 GB'den fazla RAM maalesef okuyamıyor. E doğal olarak 2x4 yapmak zorunda kalıyorsun.
Aynı seriden X201 vardı bende. En fazla 8 GB çalıştırıyor, 16 GB'da görüntü veriyor. Ama birkaç açılışta G/Ç hatası vermekte.

Tamam sağolun mecbur 2x4 yapacağım.