Lenovo Thinkbook 16P 21R0001LTX alınır mı?

Bütçe
90.000 TL

Duran Emmi

Başarılı
Bu sene elektrik-elektronik mühendisliğine başladım ve bir bilgisayara ihtiyacım var. Beni eğitim hayatım boyunca pişman etmeyecek, arkaya dönüp "keşke" dedirtmeyecek ve taşımasından tutun, herhangi bir kütüphane ortamına girdiğim zaman sesiyle çevredekileri ve kendimi rahatsız etmeyecek bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bu cihaza karar kıldım gibi oldu. Eğer bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek varsa bilmek isterim veya bu nasıl bir makine? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Bütçe konusunda da eğer gerçekten kayda değer bir fark yoksa aşmak istemem çünkü bir de tablet almam gerekli.

• Lenovo ThinkBook 16P 21R0001LTX Ultra 7 255HX 32 GB 1 TB SSD RTX 5060 8 GB 240 Hz 16'' 2560X1600 FreeDOS Dizüstü Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynuyor musunuz? Oyun oynamıyorsanız EEM için GPU pek elzem değil.

Oyun oynuyor musunuz? Oyun oynamıyorsanız EEM için GPU pek elzem değil.
Elbette günlük kullanımda oyun vesaire oynayacağım ki sadece oyunda değil, akla gelecek her türlü işim için bu bilgisayarı kullanacağım. O yüzden harici ekran kartı önemli. 5060 bile pek memnun etmiyor aslında ama bu fiyat bandında başka pek bir seçenek yok gibi.

Selam,

Benzer bir başlığı G5 olan üzerine açmak istiyordum ama şu an sadece ikinci eli mevcut ( çözünürlük sebepli ). Onu açmak istemedim. En azından diyordum ki bazı sitelerde ısı ve ses sorunu şikayetleri var. Kullanıcısı var mı diye burada soracaktım, arama sonuçlarında sizin başlığı gördüm.

Ethernet soketi yok o biraz sıkıntı. Yani eğer meslek gereği Ethernet ile bir şeylere bağlanacaksanız problem. Tabii bir dönüştürücü çözer işi orası da ayrı. Şahsen ben bu kulvarda bu cihazdan daha iyisini göremedim. Yerli malı olarak satılanlara pek güvenemiyorum, teknik servis veya uzun yıllar parça tedariği kapsamında. Bunun haricinde Predator Helios serisi de aklımda ama ben de seçim yapamıyorum.

Bunun ısınma problemi dedikleri, eğer çıkarımlarım doğruysa, alüminyum kasa olduğu için iletimden kaynaklı içteki ısıyı daha çok dışarı yansıtıyor. Plastik kasalı olsaydı bu kadar kasadan sıcak hissettirmezdi gibi ama zaten bu inceliği vesaire de alüminyum kasa olduğu için veriyor. Ethernet soketi mevzusu da çok sıkıntı olmaz gibi, dediğin gibi hem dönüştürücü kullanılabilir hem de cihaz Wi-Fi 7 destekli. Eğer destekli cihazlarınız varsa, Ethernet'e gerek bırakmayacak bir performans verir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…