ShiroiYasha

Uzman
Arkadaşlar merhaba, malum yasaklarımız bol ve ben de elimde olan eski bir mini PC'yi (çok da mini olmayan) gateway tarzı kullanmak istedim, hem de sunucu olarak kullanayım diye. Modelim Lenovo ThinkCentre M92p ve özellikleri; i5 3470, DDR3 1333 MHz 16 GB RAM (4×4 GB), 120 GB SSD.

Bu sistemimde AdGuard kurdum ama ne kadar iyi çalışıyor anlayamadım. Daha Linux tabanlı işletim sistemlerini yeni kullanıyorum.

3X-UI kurmaya çalıştım fakat sürekli kurarken hata alıyorum ve kursam da arayüzden kendime VPN açamadım, çalışmıyor.

X-UI kurmama yardım edebilir misiniz?

Olursa da ileride nas ve Minecraft sunucum için de tercih edebilirim.

Şimdi sizlerden yardım istiyorum. AdGuard'ı kurabiliyorum ama bu yasakları bana gateway ile aştıran (Discord yasaklı, çoğu site; yanlış düşünmeyin lütfen) ve reklam engelleyici vs. işime yarayacak kurulumlar için kaynak pek bulamadım. Sizlerin yüce bilgilerinden yardım istiyorum.

Uzaktan bağlanabiliyordum, headless sistem yapacaktım ama ne yaptıysam sonradan uzaktan bağlantı da yapamaz oldum.

Not: Yapay zeka benden de akılsız bu konuda bir sorunu çözerken hiç yardımcı olmuyor aynı şeyi 100 kere bana tekrar ettiriyor kaynak da bulmuyor nedense.