Lenovo yetkili servisleri ne kadar ilgili ve hızlı oluyorlar? Genel olarak bilgi verebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'nin açık ara ServisPoint'le birlikte en kötü teknik servisidir BDH servisi. Şöyle ki, tuşu hatalı gönderilen, jelatinleri üstünde Lenovo LOQ cihazına kullanıma bağlı çizikleri var denmişti.
Alessandro Del Piero
Uzman
Servispoint neden bukadar gömülüyor anlamadım. Kullanıcı hatası olan msi anakartı ücretsiz tamir etmişlerdi.Türkiye'nin açık ara ServisPoint'le birlikte en kötü teknik servisidir BDH servisi. Şöyle ki, tuşu hatalı gönderilen, jelatinleri üstünde Lenovo LOQ cihazına kullanıma bağlı çizikleri var denmişti.
Bayağı kötüdür. Çalışan tanıdığım servisin kötü olduğunu , ve gelen cihazlara içi açılmış ise direk bakmadan kullanıcı hatası diyip fiyat çıkarttıklarını söylemişti.Lenovo yetkili servisleri ne kadar ilgili ve hızlı oluyorlar? Genel olarak bilgi verebilir misiniz?
Bakım yaptıracak iseniz. Bir bilgisayarcı bulun. Servisin sürdüğü macun max 15gün dayanır. Vramlere sürdüğü puttyde aynı.
Tanıdığınız hangi bölümde anakart vs. mi?Bayağı kötüdür. Çalışan tanıdığım servisin kötü olduğunu , ve gelen cihazlara içi açılmış ise direk bakmadan kullanıcı hatası diyip fiyat çıkarttıklarını söylemişti.
Bakım yaptıracak iseniz. Bir bilgisayarcı bulun. Servisin sürdüğü macun max 15gün dayanır. Vramlere sürdüğü puttyde aynı.
Hp bölümünde çalışıyordu. Ayrıldı. Gelen hp laptoplara bakıyordu.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Lenovo yetkili servisleri ne kadar ilgili ve hızlı oluyorlar? Genel olarak bilgi verebilir misiniz?
@kompetankedi monitörünü servise gönderdi, gerekli ilgiyi gösterdiler. Ancak laptop için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Ben de yaşadığım bir problemi anlatayım. Şu anda kullandığım S1011NT HP Victus 16 cihazı garantiye göndermek istedim. Cihazı şubatta aldım ve içerisindeki macun pump-out olmuştu. Yazın servise göndermek istememe rağmen bana 21 iş günü içerisinde tamamen her şeyin hallolacağını söylediler. Ben de garantiyi gram umursamadım; gittim Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mk faz değişimli pad uyguladım. Şakasız söylüyorum, fabrikasyon macundan 10 kat daha iyi.
SpeedBeast34
Üstün
Lenovo yetkili servisleri genel olarak güvenilir ve orijinal parça kullanan servisler ama hız ve ilgi tamamen servise göre değişiyor. Bazıları çok hızlı ve düzgün çalışırken, bazı yerlerde bekleme süreleri uzayabiliyor. Yani marka tarafı standart ama kullanıcı deneyimi şubeye göre değişkenlik gösterir.
Türkiye'deki hiçbir servis düzgün iş yapmıyor.
@kompetankedi monitörünü servise gönderdi, gerekli ilgiyi gösterdiler. Ancak laptop için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Evet ilgili falan ama bir DisplayPort'u tamir edemeyecek kadar da salaklar mecbur 1.5 yıl önceki fiyatdan iade ettim. Servis kontrol sitesinde ürünüm kargoya verildi diye görünüyordu gelen dao(dead on arrival) raporuydu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-