Lens kullanılır mı?

Ben 3 senedir kullandım, hem memnundum hem de değildim. Göz kuruluğu yapıyordu ve temizliği zordu.
1 senedir gözlük takıyorum tekrar ,göz kuruluğu yeni yeni geçiyor gibi; lens yüzünden alerji olmuşum sanırım ki o da güneşte gözümü açamıyordum, yeni yeni iyileşti. Ben de biraz göz tansiyonu vardı, o ayrı. Doktor ile karar verin.

Bakalım hocam Randevu alacağım yarın.
Fazla değil. Benim gözlerin hassasiyeti fazlaymış. Damlalar fazla işe yaramadı. Mecbur bıraktım. Lens yazdırmadan önce doktora kontrol ettirin gözlerinizi.
Randevu alacağım hocam zaten göz numaram ilerledi sanırım.

Gözlük kullanıyordum 1 aydır lens kullanıyorum kendime eziyet etmişim takıp çıkarmak alışınca 1 dakika bile sürmüyor. Kaliteli marka almaya özen gösterin oasys öneririm lensleri kaliteli oksijen geçirgenliği yüksek satın almadan baya araştırmıştım.

Hocam şimdi biraz araştırdım günlük ve aylık lensler varmış hangisini kullanıyorsunuz bide aylık kullanıyorsanız bunların içinden kaç tane çıkıyor aylıların sayısını göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…