demjr

Becerikli
Sizce hangisi daha iyi? Halihazırda Leobog Hi75C Pro modelini sipariş ettim fakat iade edip Furycube F75 Ultra alabilirim. Sizce bu değişime değer mi?

H75C Pro modelini tercih ederim F75 ultradaki kolay montajlama avantajı kullanmadığınız takdirde denk diyebilirim ama abartmış olur muyum bilemiyorum F75 ultranin en büyük avantajı kolay modlama ama leobog yalıtımı için buna gerek kalmıyor.

H75C Pro modelini tercih ederim F75 ultradaki kolay montajlama avantajı kullanmadığınız takdirde denk diyebilirim ama abartmış olur muyum bilemiyorum F75 ultranin en büyük avantajı kolay modlama ama leobog yalıtımı için buna gerek kalmıyor.
Ben hissiyat ve malzeme kalitesi olarak F75 Ultra daha iyi diye biliyorum. Arkadaşım bana satabileceğini söylediği için çok arada kaldım doğrusu. Sizce siparişi iade edip F75 Ultra'ya geçmeye değer mi?

Ben hissiyat ve malzeme kalitesi olarak F75 Ultra daha iyi diye biliyorum. Arkadaşım bana satabileceğini söylediği için çok arada kaldım doğrusu. Sizce siparişi iade edip F75 Ultra'ya geçmeye değer mi?

Malzeme kalitesi eşit hissiyat olarak fark olacağini zannetmiyorum ikisi de FR4 plate var iyi yalıtımlara sahip klavyeler F75 ultranin asıl hoşuma giden kısmı kolay montaj ve switchleri ondan dolayi F75 Ultra derdim hangisi derseniz ama bu özellik kullanılmayacaksa leobog alırdım zaten sesleri şu an mevcut bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Malzeme kalitesi eşit hissiyat olarak fark olacağini zannetmiyorum ikisi de FR4 plate var iyi yalıtımlara sahip klavyeler F75 ultranin asıl hoşuma giden kısmı kolay montaj ondan dolayi F75 Ultra derdim hangisi derseniz ama bu özellik kullanılmayacaksa leobog alırdım zaten sesleri şu an mevcut bakabilirsiniz.
F75 Ultra ve Hi75C arasında çoğu konuda fark var. F75 Ultra daha iyi. Ama aradaki fiyat farkı bunu dengeliyor.

F75 Ultra kasa, Switch ve genel olarak yapı kalitesi daha iyi bir klavye ama leobog sipariş ettiyseniz gerek yok zaten Furycube'un stokları veya 2.el ilanı yok.

F75 Ultra ve Hi75C arasında çoğu konuda fark var. F75 Ultra daha iyi. Ama aradaki fiyat farkı bunu dengeliyor.

Peki o zaman F75 Pro ile karşılastırsak ne dersiniz merak ediyorum sizin cevaplarınızı.