Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Florian Plettenberg'e göre, Fenerbahçe, Arsenal, Al Hilal gibi kulüplerin istediği Leroy Sane, Galatasaray ile sözlü anlaşmaya vardı.

Transfermarkt resmi Instagram hesabı da bununla ilgili bir gönderi paylaşmış.

Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Fenermarkt ve Sabun, transfer’e çalım havası katmak için bilerek yayıyor bu haberleri. Ortada sözlü veya yazılı bir anlaşma yok. Sadece iki kulüpte bu oyuncu ile ilgileniyor.

Leroy sane ne kadar eski halinde olmasa da adam hala 29 yaşında, bizim lige kısa sürede uyum sağlayacağını düşünüyorum. Osimhenin konuşulduğu ortamda ekstra olarak sane indirmemiz efsane.

Şampiyonlar ligi ayak bastı 18m, boey 30M ligde 3 kez üst üste şampiyon olma, stad gsstore gelirleri, sponsorluklar say say bitmez.

Hiçbir takım taraftarı değilim. Galatasaray kendine Avrupa Fatihi gibi takma adlar takar ancak lig şampiyonluğu ile övünür. Young Boys gibi Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken takımlara elenir. Her sene balon transferler yapar. Sadece lige oynar. Fenerbahçe ise son haftalarda hep aldığı beraberliklerle şampiyonluğu kaybeder. Beşiktaş zaten konuşulacak bir takım değil o derece berbat. En nefret ettiğim takım ise 2018'den beridir Galatasaray. Öncesine kadar severdim.

Hiçbir takım taraftarı değilim. Galatasaray kendine Avrupa Fatihi gibi takma adlar takar ancak lig şampiyonluğu ile övünür. Young Boys gibi Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken takımlara elenir. Her sene balon transferler yapar. Sadece lige oynar. Fenerbahçe ise son haftalarda hep aldığı beraberliklerle şampiyonluğu kaybeder. Beşiktaş zaten konuşulacak bir takım değil o derece berbat.
Şu kısımdan sonra tek gerçek Çemişgezekspor yazacaksın sandım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250611_164922_X.webp
    Screenshot_20250611_164922_X.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 55