Leroy Sane, Galatasaray ile anlaştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 374
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
GS'nin Icardi'den sonra oynadığı ikinci en büyük kumar. Zaha, Ziyech, Ndombele ve Zaniolo tutmadı. Icardi tuttu ve 2 şampiyonluk kazandırdı, bakalım bunun sonu ne olacak.

Bu tarz kumarları oynamak zorundayız. Şampiyonlar ligi tecrübesi olan dipdiri bir takım kurmamız şart. Bu sene Okan’ın tamam ya da devam senesi olacak.

Fenermarkt ve Sabun, transfer’e çalım havası katmak için bilerek yayıyor bu haberleri. Ortada sözlü veya yazılı bir anlaşma yok. Sadece iki kulüpte bu oyuncu ile ilgileniyor.

Bu para nereden geliyor?

Leroy sane ne kadar eski halinde olmasa da adam hala 29 yaşında, bizim lige kısa sürede uyum sağlayacağını düşünüyorum. Osimhenin konuşulduğu ortamda ekstra olarak sane indirmemiz efsane.

Bu para nereden geliyor?

Şampiyonlar ligi ayak bastı 18m, boey 30M ligde 3 kez üst üste şampiyon olma, stad gsstore gelirleri, sponsorluklar say say bitmez.

Hiçbir takım taraftarı değilim. Galatasaray kendine Avrupa Fatihi gibi takma adlar takar ancak lig şampiyonluğu ile övünür. Young Boys gibi Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken takımlara elenir. Her sene balon transferler yapar. Sadece lige oynar. Fenerbahçe ise son haftalarda hep aldığı beraberliklerle şampiyonluğu kaybeder. Beşiktaş zaten konuşulacak bir takım değil o derece berbat. En nefret ettiğim takım ise 2018'den beridir Galatasaray. Öncesine kadar severdim.

Şu kısımdan sonra tek gerçek Çemişgezekspor yazacaksın sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…