W windowsss Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 187 Beğeniler 34 18 Nisan 2026 #1 16 Nisan saat 9'da Letgo üzerinden GT 610 ekran kartı aldım fakat satıcı hâlâ kargolamamış. (Cüzdanım güvende ile satın aldım fakat kargolama süresi bu kadar sürmesi normal mi? (Hazırlanıyor bile yazmamış)
16 Nisan saat 9'da Letgo üzerinden GT 610 ekran kartı aldım fakat satıcı hâlâ kargolamamış. (Cüzdanım güvende ile satın aldım fakat kargolama süresi bu kadar sürmesi normal mi? (Hazırlanıyor bile yazmamış)
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 18 Nisan 2026 #2 Satıcıyla iletişime geçmeyi denedin mi?
KS KS W windowsss Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 187 Beğeniler 34 18 Nisan 2026 #3 Simon dedi: Satıcıyla iletişime geçmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Satıcı sohbeti kapatmış, mesaj vb. yazılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2026
Simon dedi: Satıcıyla iletişime geçmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Satıcı sohbeti kapatmış, mesaj vb. yazılamıyor.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 18 Nisan 2026 #4 windowsss dedi: Satıcı sohbeti kapatmış, mesaj vb. yazılamıyor. Genişletmek için tıkla... 3 gun suresi var kargolamak icin. Yarin da kargolamazsa iptal talebi gonderebilirsin.
windowsss dedi: Satıcı sohbeti kapatmış, mesaj vb. yazılamıyor. Genişletmek için tıkla... 3 gun suresi var kargolamak icin. Yarin da kargolamazsa iptal talebi gonderebilirsin.
KS KS W windowsss Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 187 Beğeniler 34 18 Nisan 2026 #5 Simon dedi: 3 gun suresi var kargolamak icin. Yarin da kargolamazsa iptal talebi gonderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama acil ihtiyacım var işte o sıkıntı.
Simon dedi: 3 gun suresi var kargolamak icin. Yarin da kargolamazsa iptal talebi gonderebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama acil ihtiyacım var işte o sıkıntı.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 18 Nisan 2026 #6 windowsss dedi: Ama acil ihtiyacım var işte o sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Letgo'nun canli destegine baglanin. Durumun acil oldugunu soyleyin ve saticiya ulasman gerektigini belirtmelisin.
windowsss dedi: Ama acil ihtiyacım var işte o sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Letgo'nun canli destegine baglanin. Durumun acil oldugunu soyleyin ve saticiya ulasman gerektigini belirtmelisin.
KS KS W windowsss Becerikli Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 187 Beğeniler 34 18 Nisan 2026 #7 Simon dedi: Letgo'nun canli destegine baglanin. Durumun acil oldugunu soyleyin ve saticiya ulasman gerektigini belirtmelisin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Simon dedi: Letgo'nun canli destegine baglanin. Durumun acil oldugunu soyleyin ve saticiya ulasman gerektigini belirtmelisin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler