Lexar 6400 MHz & CL30 RAM için zamanlama ayarı önerisi

Bu düz EXPO'i mi? Diğer görseldekileri geçirin şimdi, BIOS'tan bana iletin onları. Kontrol edelim.

Bank Refresh Normal olmuş sorunsuz, dahili grafik ve Fast Boot da kapatın.

Evet EXPO 1. Şimdi o görseldeki ayarları yapıp geliyorum bekleyin.

Bu düz EXPO'i mi? Diğer görseldekileri geçirin şimdi, BIOS'tan bana iletin onları. Kontrol edelim.

Bank Refresh Normal olmuş sorunsuz, dahili grafik ve Fast Boot da kapatın.

Dahili grafik ve Fast Boot kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onay verdikten sonra Train etsin. Yanlış girme ihtimalin var. Daha birçok ayar var, onları da yaptıracağım. Bunlar henüz başlangıç. Yarın işten izin alman lazım, devlet idaresi ise problem.

Şuradaki rakamlara birden fazla rakam girmişsiniz. Nasıl yapacağım, böyle mi kalmalı?

İlk başta yazan neyse onu uygula, diğerleri opsiyon. Testte hata almazsan diğerlerini iletirim.

Hocam her şey tamam ama bir tek şu CPU VDDIO / MC VOLTAGE yazan yeri Auto'dan manuele alamıyorum. Öyle bir seçenek yok.

Hocam her şey tamam ama bir tek şu CPU VDDIO / MC VOLTAGE yazan yeri Auto'dan manuele alamıyorum. Öyle bir seçenek yok.

Eki Görüntüle 248731

1.4 yazın oraya. Nitro ayarı da yap en son, sonrasında bana özet ekranı iletin çıkmadan. O kısımdan kontrol etmek lazım. Sorun yoksa onay verirsin. @Krmm

1.4 yazın oraya. Nitro ayarı da yap en son, sonrasında bana özet ekranı iletin çıkmadan. O kısımdan kontrol etmek lazım. Sorun yoksa onay verirsin. @Krmm

Buyurun hocam. Her şey tamamsa çıkış yapacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_20260512_192133_434.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20260512_192126_002.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20260512_192117_705.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20260512_192103_348.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20260512_192048_472.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 27
Buyurun hocam. Her şey tamamsa çıkış yapacağım.

Ok basın. Zen iletin sonra. RTP testi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…