Hayır. Acaba hangi timing kaynaklı verdi? Şu şekilde düzenleyip tekrar teste al:
Eki Görüntüle 248769
Hocam yine hata verdi. Yapmadan önce şuradan optimize et deyip yaptım bu arada.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Acaba hangi timing kaynaklı verdi? Şu şekilde düzenleyip tekrar teste al:
Eki Görüntüle 248769
Hocam yine hata verdi. Yapmadan önce şuradan optimize et deyip yaptım bu arada.
Eki Görüntüle 248771
Bekliyorum görsel atmanızı hocam. Ona göre değiştireyim ayarları.
Eki Görüntüle 248774Eki Görüntüle 248775Eki Görüntüle 248776
@Krmm Bunları bu şekilde değişip tekrar teste al.
Hocam bu bellek bu arada 55 60 derece arasına geliyor yük testine soktuğum zaman. Sıcaklık yüksek gibi geldi. Bu kadar zorlamasak mı? Aşırı hard OC yapmaya gerek yok hocam. İyi seviyesinde olsa yeterli. Bir de bende panik var biraz. Bir şey olursa yeniden bellek alacak gücüm yok hocam. Sizden ricam abartmayalım. Cidden ilerleyen süreçte sıkıntı çıkarsa çok kötü olurum hem maddi açıdan hem manevî açıdan.
Şimdi deniyorum hocam bir dakika.Sorun çıkmaz, değerler güvenli. Bu son değişiklerden sonra hata var mı?
Kaç dakika yapayim 10 mu? Şu anlık bir sıkıntı yok.Sorun çıkmaz, değerler güvenli. Bu son değişiklerden sonra hata var mı?
Şimdi deniyorum hocam bir dakika.
Kaç dakika yapayim 10 mu? Şu anlık bir sıkıntı yok.
Şimdi deniyorum hocam bir dakika.
Kaç dakika yapayim 10 mu? Şu anlık bir sıkıntı yok.
Tamam hocam 4 dakikası kaldı sorun yok şu an. Bu arada 2 sorum olacak, bu işlemler ne kadar sürer? Ben yarın işe gidecem de bugün bu işi bitirir miyiz? İkincisi, benim PC geç açılıyor biraz. Niye hocam bunu hızlandıramaz mıyız?tRCD yapamıyor olabilir 60 derecede. Kite hakim değilim, aktif soğutma olmayınca işleri karıştırıyor. Hata vermesi ya da 60 derece olması zararlı değil. 80 derece dahi olabilir, timing sıkılamıyor. Zararı o.
10 yap, sonra bellek kontrolcü tarafına bakmak lazım.
Tamam hocam 4 dakikası kaldı sorun yok şu an. Bu arada 2 sorum olacak, bu işlemler ne kadar sürer? Ben yarın işe gideceğim de bugün bu işi bitirir miyiz? İkincisi, benim PC geç açılıyor biraz. Niye hocam bunu hızlandıramaz mıyız?
Tamam hocam 4 dakikası kaldı sorun yok şu an. Bu arada 2 sorum olacak, bu işlemler ne kadar sürer? Ben yarın işe gidecem de bugün bu işi bitirir miyiz? İkincisi, benim PC geç açılıyor biraz. Niye hocam bunu hızlandıramaz mıyız?