Problem olmaz, güç kaynağı eskimişse onu değişebilirsin, şu an için şart olmasa da yeni nesil bir güç kaynağına geçiş yapabilirsin belki bu tarzda, ileride kartı falan değişirken tekrardan PSU arayışına girmemiş olursun:

Bu yeni nesil bir güç kaynağı. Şu anki Power'in marka model nedir bilmiyorum, problem yoksa kullanmaya devam edebilirsin. İleride kart güncelleyeceğim falan dersen şimdiden böyle bir şey alabilirsin örnek olarak verdim.

Yeni nesilden kasıt ATX 3.1 PCIE 5.1 standardını destekleyen PSU'lar.
çok teşekkür ederim tekradan şuanda kullandığım sistem i5 12400f gskill ripjws 2x16 ddr4 ram asus prime h610M-R D4 anakart güç kaynağım bitfenix 700 w güç kaynağı ekran kartı rx 6750 xt istediğim performansı bir şekilde alamıyorum sizce sebebi nedir zaten o sebeple ddr5 bir sisteme geçme kararı aldım

çok teşekkür ederim tekradan şuanda kullandığım sistem i5 12400f gskill ripjws 2x16 ddr4 ram asus prime h610M-R D4 anakart güç kaynağım bitfenix 700 w güç kaynağı ekran kartı rx 6750 xt istediğim performansı bir şekilde alamıyorum sizce sebebi nedir zaten o sebeple ddr5 bir sisteme geçme kararı aldım
Ekran kartı 9060 xt + 7500f iyi bir ikili olur. 12400f yetersiz kalıyordur, toptan bir güncelleme lazım sana.

ekran kartını şuanda update edemem fakat 7500f 6750 xt şuanlık beni idare edermi sizin görüşünüz

@Staff28 Bu fiyatı kaçırma, indirim bugün bitebilir. 3 taksit vade farksız alabiliyorsun.

Problem olmaz, güç kaynağı eskimişse onu değişebilirsin, şu an için şart olmasa da yeni nesil bir güç kaynağına geçiş yapabilirsin belki bu tarzda, ileride kartı falan değişirken tekrardan PSU arayışına girmemiş olursun:

Bu yeni nesil bir güç kaynağı. Şu anki Power'in marka model nedir bilmiyorum, problem yoksa kullanmaya devam edebilirsin. İleride kart güncelleyeceğim falan dersen şimdiden böyle bir şey alabilirsin örnek olarak verdim.

Yeni nesilden kasıt ATX 3.1 PCIE 5.1 standardını destekleyen PSU'lar.
ayhan bey size bir sorum olacak sistemim
İ5 12400f
thermalright peearless assassin 120 dijital rgbli kule tip
G-Skill ripjws 2x16 ram
msi rx 6750 xt
asus prime h610m-r d4 anakart
bitfenix 700 w güç kaynağı
böyle bir sistemim var örneğin cs2 giriyorum kasma sorunu var harici oyun açılırken ekran kararıyor sonrasında bilgisayar donuyor res atmak zorunda kalıyorum acaba sisteme güç kaynağı yetersiz geldiği içinmi böyle sorunlarla karşılışıyorum uzman görüşünüzü merak ediyorum