Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Ayhan Dönmez Jonsbo NF-2 ARGB , Beyaz Renk - 2 Fanlı Ram Bellek Soğutucusu bunu alsam nasıl olur RAM'ler icin 3600 RPM diyor ama?

Sizin onerebileceginiz etkili bir şey yok mu en azindan bu gorsel olarak da iyi duruyor.

Ekstra bir şey yok önerebileceğim maalesef, yurt dışı olayları sıkıntı artık. @elninolaz bundan memnun, tercih edebilirsin. Sorun olacağını sanmam.

Hocam satıcı güvenilir mi ulaşıyor mu elimize ekstra ücret falan?

@Jumbum Güvenilir, diğer satıcı hakkında bilgim yok. Custom Heatsink zaten uygun değil, aktif soğutmadan kasıt o değil. @elninolaz aparatı uygun. Jumbum Jonsbo RAM soğutucu ideal olacaktır.

@ggbye de kullanıyor bunu, arkadaşlara ben önerdim zaten. Sorunsuz. Muhtemelen stoklar sınırlıdır.

Beyaz diye çekiniyorum alsam mı acaba? TR tarafında alternatifi yok sanırsam.

Alternatifine çok rastlayamadım, yurt dışı şu anda TR'de problem. O yüzden imkanlar kısıtlı, GPU üzerine 12 CM 1500 RPM fan dikip aktif soğutma uygulamak en mantıklısı. En kolayı da o. Görsellik benim için ön planda değil, performansa bakarım her zaman.

Beyaz diye çekiniyorum alsam mı acaba? TR tarafında alternatifi yok sanırsam.

Siyahı mevcuttu, tükendi. Beyazı kalmış belli ki.

Alternatifine çok rastlayamadım, yurt dışı şu anda TR'de problem. O yüzden imkanlar kısıtlı, GPU üzerine 12 CM 1500 RPM fan dikip aktif soğutma uygulamak en mantıklısı. En kolayı da o. Görsellik benim için ön planda değil, performansa bakarım her zaman.

Siyahı mevcuttu, tükendi. Beyazı kalmış belli ki.
Gec teslimat yaziyor @elninolaz ve @ggbye kac gunde geldi biliyor musun ayhan hocam?

İyi soğutuyor mu hocam yoksa 12cm fan devam mı :D?
Max 48.5 derece testlerde aşağıdaki profil.
Her kasaya sığmıyor 4 slot olacak sadece atx kasalara sığıyor ben zar zor sığdırdım.
6400CL28.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.