Lexar Ares 32 GB 6000MHz CL28 OC önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lowkey99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 402
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    32gb lexar
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ekstra bir şey yok önerebileceğim maalesef, yurt dışı olayları sıkıntı artık. @elninolaz bundan memnun, tercih edebilirsin. Sorun olacağını sanmam.

Hocam satıcı güvenilir mi ulaşıyor mu elimize ekstra ücret falan?

@Jumbum Güvenilir, diğer satıcı hakkında bilgim yok. Custom Heatsink zaten uygun değil, aktif soğutmadan kasıt o değil. @elninolaz aparatı uygun. Jumbum Jonsbo RAM soğutucu ideal olacaktır.

@ggbye de kullanıyor bunu, arkadaşlara ben önerdim zaten. Sorunsuz. Muhtemelen stoklar sınırlıdır.

Beyaz diye çekiniyorum alsam mı acaba? TR tarafında alternatifi yok sanırsam.

Alternatifine çok rastlayamadım, yurt dışı şu anda TR'de problem. O yüzden imkanlar kısıtlı, GPU üzerine 12 CM 1500 RPM fan dikip aktif soğutma uygulamak en mantıklısı. En kolayı da o. Görsellik benim için ön planda değil, performansa bakarım her zaman.

Beyaz diye çekiniyorum alsam mı acaba? TR tarafında alternatifi yok sanırsam.

Siyahı mevcuttu, tükendi. Beyazı kalmış belli ki.

Gec teslimat yaziyor @elninolaz ve @ggbye kac gunde geldi biliyor musun ayhan hocam?

İyi soğutuyor mu hocam yoksa 12cm fan devam mı ?

Bence ek masrafa gerek yok, @lowkey99 da 12 CM devam etmesi iyi olacaktır. @TechMad gibi sabitleyin ya da GPU üzerine dikin, öyle dursun. Kasayı ters düz etmediğiniz sürece problem olmaz. 2-3 yıldır bendeki durum bu. Tek sorun yaşamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…