Lexar Ares 32 GB 6000MHz CL28 OC önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lowkey99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 402
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    32gb lexar
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

59 dereceyi geçmiyor kart genel olarak. Hotspot da 91 gördüm maksimum. Dikey montajlarsam nasıl RAM'i soğutacağım o da var. GPU'nun hava çıkışlarını kapatmıyor bu arada. Onun haricinde 3 tane fan vuruyor alttan. RAM'ler de maksimum yükte 46 dereceyi geçmedi şu ana kadar.

Hocam jumbom soğutucu var, direk anakart montajı yapılıyor. Hiç işin yok bu dış fanlar ile, adamlar işi çözmüş. Hava soğutma ile montajı bile olur. Ben kullanıyorum, 4000RPM çeviriyor küçük ama günlük kulanım için 1.65VD rahatlıkla soğutur. Max 45 derece görürsün oyunlarda. 1.55 VDD ile %70 kullanım ile 35 civarı geziyorum.

Dikey taktim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jumbom sitesinde var, ram soğutucu al tak. Yalnız senin soğutma bloğun vida ile birleşik. Uyar bence. Riser kaliteli olması gerek. Yüksek gecikme sağlıyor. Kaliteli bir ürün gerek. Li ürğnlerinden uzak durun. Sadece soğutucu oolarak alın, kablo tarzı ürünler başka marka tercih edin.

Şu anki riseri alali bayağı oluyor Lian Li 5.0 kalitesiz mi?

@Ayhan Dönmez RAM slotları farklı. DIIM2 işlevi ne? Aktif oluyor mu? 2X RAM için 2 slot çok iyi. Zengin bir anakart ama bu eklenen slot sinyal elbet yayıyordur. Sence neden böyle?

Şu anki riseri alali bayağı oluyor Lian Li 5.0 kalitesiz mi?

5.0 iyi ve pahalı, kullanan kişilerde şikayet görmüştüm. Tercübe etmedim, yüksek TDP kullanmıyorum. Sorunlu olduğunu duymuştum. Test etmek lazım, oyunlarda ve yük testlerinde. Normal takım ve riser olarak notlar alıp, diğer ürünler ile kıyaslamak gerek.

@lowkey99 son zen atar mısın?

Dıım2 SSD takiliyor hocam.

Bunun icine SSD takilip oraya takiyoruz RAM gibi.

Bunun icine SSD takilip oraya takiyoruz RAM gibi.

Eki Görüntüle 237636

BIOS kapatılıyor mu? Şu an incelledim, 18+2+2 harika bir besleme sunuyor. 2 DIMM çok harika işler başarır. Mükemmel bir kart. Fiyatı uçuk, 2X neredeyse. Hayırlı olsun diyelim, sistemin için en iyisi. Zen atar mısın? Törpülenecek var mı? Diye bir bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…