Sorun devam ediyor ise, hafta sonu sistemi alın gelin. Bursa'da oturuyorum, bakarız sorunu tespit edebiliriz.Hocam vallahi hem boyle seylere hevesim/merakim var bir de benim stutter olayim duzelmiyor ondan dolayi deniyorum rastgele.
Bir arkadasim var 4080 sistemi var PC hakkinda bilgisi 0 RAM takmayi bile bilmiyor kotu anlamda soyleyemiyorum BIOS'u vs guncel bile EXPO kapaliydi ben açtım adamda 0 sorun bizde sans yok.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Sorun devam ediyor ise, hafta sonu sistemi alın gelin. Bursadayım, bakarız sorunu tespit edebiliriz.
Hocam aracim yok + sorunun cozulecegini sanmiyorum her şeyi degistik devam ediyor UPS bile cozum olmadi diger sistemde de ayni sorun var bahsetmistim neden olabilecegi aklima gelmiyor.
Bendede 4 - 3 kalıyor burası sıkıntı yapar mı?Oyunlarda farkı görmek zor. A-die NORM daha iyi NS veriyor. M-die kadar Mixed kısamıyor.
Eki Görüntüle 237686
Bu kısmı 3-3 ya da DDR4 Style ve 2 tCK deneyin. Bende Boot ediyor.
Burst 1x ile açar.
Sistemi başka bir yerde deneyin. Online UPS çözüm sağlaması gerek. Oda içerisinde TV ses sistemleri ve led aydınlatması bulundurmayın. Böyle bir ferrit veya kaliteli güç kabloları alın. Monitör kablosu bile etken.Hocam aracim yok + sorunun cozulecegini sanmiyorum her şeyi degistik devam ediyor UPS bile cozum olmadi diger sistemde de ayni sorun var bahsetmistim neden olabilecegi aklima gelmiyor.
Dosya Ekleri
Sistemi başka bir yerde deneyin. Online UPS çözüm sağlaması gerek. Oda içerisinde TV ses sistemleri ve LED aydınlatması bulundurmayın. Böyle bir ferrit veya kaliteli güç kabloları alın. Monitör kablosu bile etken.
Sadece klima var odada hocam.
- Makaleler
- 1
7500F ayarlanmıyor bu kısım sanırım. PMU Train menüsüne dahil hepsi, ARD ve tCK.
Hocam aracim yok + sorunun cozulecegini sanmiyorum her şeyi degistik devam ediyor UPS bile cozum olmadi diger sistemde de ayni sorun var bahsetmistim neden olabilecegi aklima gelmiyor.
Bu yeni sistemde de sorun devam ediyorsa @SunseTTime gibi senin de şehir değişmen gerekecek. Şebeke problem. Başka çözemezsiniz. Online UPS bile çözmedi. Elektrikçi ile bir voltaj regüle edin. @CRT_User Nasıl olacak bu regülasyon işi? 6600 C24 bile kar etmedi.
- Makaleler
- 1
APEX ve 6400 C26 bile kar etmiyor size. Bunun bir ötesi bu:
Dusuk CL daha cekici geliyor MHz'ye gore.
- Makaleler
- 1
İşte hem MHz yüksek hem CL düşük benim attığım. Ötesi DDR5'te LN2 hariç yapılamıyor. CL24 sınır. CL22 No Boot.
8000 CL28 sınır her türlü. CL24 yapılamaz hiçbiri.
İşte hem MHz yüksek hem CL düşük benim attığım. Ötesi DDR5'te LN2 hariç yapılamıyor. CL24 sınır. CL22 No Boot.
8000 CL28 sınır her türlü. CL24 yapılamaz hiçbiri.
Apex'e CL24 yakisir hocam denemeyelim mi en kotu CL24 6200MHz FCLK 2200
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-