Satın alım saatimden anlaşılacağı üzere ürünü biraz araştırdım, Reddit'te de bu gönderiyi gördüm. Ürünün kendi tasarımından dolayı çok ısınmadığı söylenmiş, şu an için diğer parçalarım belli değil ancak X870'lik bir anakartın kendi soğutucusunun soğutabileceğini umuyorum.

Pro modeliyle çok bir farkı olur mu emin değilim ancak göreceğiz artık.

Satın alım saatimden anlaşılacağı üzere ürünü biraz araştırdım, Reddit'te de bu gönderiyi gördüm. Ürünün kendi tasarımından dolayı çok ısınmadığı söylenmiş, şu an için diğer parçalarım belli değil ancak X870'lik bir anakartın kendi soğutucusunun soğutabileceğini umuyorum.

Pro modeliyle çok bir farkı olur mu emin değilim ancak göreceğiz artık.

Hocam bu reddit konusu 1090 için. Biz 1090 Pro aldık.

Hocam bu reddit konusu 1090 için. Biz 1090 Pro aldık.
Mesaj güncellemem geç düşmüş hocam, farkındayım ancak ürün için şöyle bir ifade geçiyor: "NM1090 Pro üzerindeki siyah ve altın renkli marka etiketi, daha iyi ısı dağılımı için kalın bir grafen malzemeden üretilmiştir ve altında iki adet Longsys markalı bellek ve bir adet Foresee markalı tampon önbellek bellek yongası bulunan gümüş renkli SMI SM2508 8 kanallı NVMe SSD kontrolcüsü yer almaktadır. Silicon Motion SM2508 kontrolcüsü, 6nm TSMC üretim teknolojisi sayesinde SSD sıcaklıklarını düşürürken en üst düzey Gen5 performansına ulaşmış olmasıyla, şu anda sektördeki en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir."

Kaynak: Lexar Professional NM1090 Pro Gen5 2TB SSD Review – SMI SM2508 Controller Blend w/ Micron B58R Memory a Success - The SSD Review

Ne zaman 10. 500 TL oldu ya? Sonuncuyu ben aldım sanırsam. 35 dk önce yazıyor ama o önceki mesajınız.
Hayırlı olsun hocam size de, güle güle kullanalım.