THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 3 Mayıs 2026 #1 Video parçalarının hepsi kendi çekimim . Böyle küçük bir video hazırladım sizce iyi mi? Düzeltilmesi gereken kısımlar var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2026
Video parçalarının hepsi kendi çekimim . Böyle küçük bir video hazırladım sizce iyi mi? Düzeltilmesi gereken kısımlar var mıdır?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.482 Çözümler 69 Beğeniler 5.415 Yer Haddonfield, Illinois 3 Mayıs 2026 #2 Aracın sesini daha çok duymak isterdim şahsen. Eline sağlık.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 3 Mayıs 2026 #3 Michael MYERS dedi: Aracın sesini daha çok duymak isterdim şahsen. Eline sağlık. Eki Görüntüle 245754 Genişletmek için tıkla... PUHANDKDNXİSBXJS hocam spoileri açtım görünce patladim
Michael MYERS dedi: Aracın sesini daha çok duymak isterdim şahsen. Eline sağlık. Eki Görüntüle 245754 Genişletmek için tıkla... PUHANDKDNXİSBXJS hocam spoileri açtım görünce patladim
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 3 Mayıs 2026 #4 THE KEROXEA dedi: Video parçalarının hepsi kendi çekimim . Böyle küçük bir video hazırladım sizce iyi mi? Düzeltilmesi gereken kısımlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Elinize saglik hocam. Izmir'e geldiginde bende kesinlikle gidecegim.
THE KEROXEA dedi: Video parçalarının hepsi kendi çekimim . Böyle küçük bir video hazırladım sizce iyi mi? Düzeltilmesi gereken kısımlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Elinize saglik hocam. Izmir'e geldiginde bende kesinlikle gidecegim.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 3 Mayıs 2026 #5 ircoas dedi: Elinize saglik hocam. Izmir'e geldiginde bende kesinlikle gidecegim. Genişletmek için tıkla... Gidin hocam harbiden çok iyi bir mühendislik harikası
ircoas dedi: Elinize saglik hocam. Izmir'e geldiginde bende kesinlikle gidecegim. Genişletmek için tıkla... Gidin hocam harbiden çok iyi bir mühendislik harikası
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.007 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.264 3 Mayıs 2026 #6 V10 motorun sesi çok güzel, S8 modelinde V10'un ciğerden gelen sesi hoş ancak Gallardo'nun üzerine araç tanımam.
V10 motorun sesi çok güzel, S8 modelinde V10'un ciğerden gelen sesi hoş ancak Gallardo'nun üzerine araç tanımam.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 3 Mayıs 2026 #7 ZCPS21 dedi: V10 motorun sesi çok güzel, S8 modelinde V10'un ciğerden gelen sesi hoş ancak Gallardo'nun üzerine araç tanımam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım galeride, aynı Gallardo sesini attı bana LFA ile yarışır diyerek
ZCPS21 dedi: V10 motorun sesi çok güzel, S8 modelinde V10'un ciğerden gelen sesi hoş ancak Gallardo'nun üzerine araç tanımam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım galeride, aynı Gallardo sesini attı bana LFA ile yarışır diyerek
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.007 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.264 3 Mayıs 2026 #8 THE KEROXEA dedi: Arkadaşım galeride, aynı Gallardo sesini attı bana LFA ile yarışır diyerek Genişletmek için tıkla... Gallardo ayrı canavar, modifiyeleri de ekstrem oluyor. Video çekimleri ve montajı amatör işi olmuş, bir dahaki sefere dikkat edersiniz, fotoğraf çekseniz de güzel olur.
THE KEROXEA dedi: Arkadaşım galeride, aynı Gallardo sesini attı bana LFA ile yarışır diyerek Genişletmek için tıkla... Gallardo ayrı canavar, modifiyeleri de ekstrem oluyor. Video çekimleri ve montajı amatör işi olmuş, bir dahaki sefere dikkat edersiniz, fotoğraf çekseniz de güzel olur.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 3 Mayıs 2026 #9 ZCPS21 dedi: Video çekimleri ve montajı amatör işi olmuş, bir dahaki sefere dikkat edersiniz, fotoğraf çekseniz de güzel olur. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları da var zaten hocam. Atıyım hatta Giriş segment 4 yıllık Redmi ile gayet iyi çektiğimi düşünüyorum, başkası olsa benim gibi çekemezdi Arkadaşımda Xperia 1 Mark 6 vardı onunla da çektik
ZCPS21 dedi: Video çekimleri ve montajı amatör işi olmuş, bir dahaki sefere dikkat edersiniz, fotoğraf çekseniz de güzel olur. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafları da var zaten hocam. Atıyım hatta Giriş segment 4 yıllık Redmi ile gayet iyi çektiğimi düşünüyorum, başkası olsa benim gibi çekemezdi Arkadaşımda Xperia 1 Mark 6 vardı onunla da çektik
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.007 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.264 3 Mayıs 2026 #10 THE KEROXEA dedi: Fotoğrafları da var zaten hocam. Atıyım hatta Giriş segment 4 yıllık Redmi ile gayet iyi çektiğimi düşünüyorum, başkası olsa benim gibi çekemezdi Genişletmek için tıkla... Sıkıştırılarak yüklendiği için kalite düşüyor internette, eline sağlık diyeyim. THE KEROXEA dedi: Arkadaşımda Xperia 1 Mark 6 vardı onunla da çektik Genişletmek için tıkla... Sony severiz, güzel makine.
THE KEROXEA dedi: Fotoğrafları da var zaten hocam. Atıyım hatta Giriş segment 4 yıllık Redmi ile gayet iyi çektiğimi düşünüyorum, başkası olsa benim gibi çekemezdi Genişletmek için tıkla... Sıkıştırılarak yüklendiği için kalite düşüyor internette, eline sağlık diyeyim. THE KEROXEA dedi: Arkadaşımda Xperia 1 Mark 6 vardı onunla da çektik Genişletmek için tıkla... Sony severiz, güzel makine.