shockedblackguy

Üstün
CapCut var şu an bende. Viral olan güvercin videosundaki güvercinin arka planını kesip sadece güvercini almak istiyorum.
Otomatik kırpma denedim olmuyor, Adobe Express ile yaptım fakat CapCut arka planını siyah görüyor transparan değil. Seçerek yaptığımda da çok kötü yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MP4 şeffaf olmaz, siyah olur. O yüzden kullandığın site hangisiyse, videoyu indirirken arka planı şeffaf değil, green screen olarak ayarla ve öyle indir. CapCut'a atınca kroma anahtar ile yeşili sildiğinde sadece güvercin kalır. Eğer video çok karışıksa RunwayML kullan, AI ile maskeleme yapıp yeşil arka planla çıktı al, en profesyonel sonucu öyle alırsın.

Videoyu After Effects'e al ve roto brush ile temizle sonra render alırken formatı QuickTime, kanalları ise RGB + Alpha olarak seç video istediğin gibi olur.
Teşekkürler hocam üstteki olmazsa deneyeceğim.

MP4 şeffaf olmaz, siyah olur. O yüzden kullandığın site hangisiyse, videoyu indirirken arka planı şeffaf değil, green screen olarak ayarla ve öyle indir. CapCut'a atınca kroma anahtar ile yeşili sildiğinde sadece güvercin kalır. Eğer video çok karışıksa RunwayML kullan, AI ile maskeleme yapıp yeşil arka planla çıktı al, en profesyonel sonucu öyle alırsın.
Deniyorum hocam sağ olun.