G24-20 kronik coil whine problemli, ayrica kontrast ve maksimum parlaklik bakimindan kotu bir model.

24GN60R-B ise kontrast bakimindan kotu ama maksimum parlaklik bakimindan iyi.

Butcen cok dusukse 24GN60R-B al gec ama butce arttirma imkanin varsa daha iyi modeller alinabilir, ornegin G2412F, R25i-30, 24G2SP gibi.

G24-20 kronik coil whine problemli, ayrica kontrast ve maksimum parlaklik bakimindan kotu bir model.

Bütçen cok dusukse 24GN60R-B al gec ama bütçe arttirma imkanin varsa daha iyi modeller alinabilir, ornegin G2412F, R25i30, 24G2sp gibi.

ViewSonic nasıl?

Butcen cok dusukse 24GN60R-B al gec ama butce arttirma imkanin varsa daha iyi modeller alinabilir, ornegin G2412F, R25i-30, 24G2SP gibi.
https://m.n11.com/urun/acer-nitro-v...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu nasıl hocam?

Son düzenleme:
Bunlari incelemeden saymiyorum maalesef, o yuzden yok dedim zaten.

Acer ve LG arasından hangisini almalıyım sizce?

Acer ve LG arasından hangisini almalıyım sizce?
Acer'in derinlemesine incelemesi yok, sadece kullandigi paneli biliyorum. VP249QGR ile asagi yukari ayni performanstadir muhtemelen, o da 24GN60R-B muadili idi. Tahminimce Acer'in maksimum parlakligi LG'den dusuk, kontrasti yuksektir. Sahsi tercihim Acer'dan yana olurdu ama VG240YM3 yerine KG242YM3 bak ayni fiyat ise.

Acer'in derinlemesine incelemesi yok, sadece kullandigi paneli biliyorum. VP249QGR ile asagi yukari ayni performanstadir muhtemelen, o da 24GN60R-B muadili idi. Tahminimce Acer'in maksimum parlakligi LG'den dusuk, kontrasti yuksektir. Sahsi tercihim Acer'dan yana olurdu ama VG240YM3 yerine KG242YM3 bak ayni fiyat ise.

Maalesef KG242YM3 5.5bine çıkmış. O zaman Acer'i tercih ediyorum.