@deniz745, 55C6Ks'ye dair cof bilgisi bulamadim lakin Csot'un Panelook'ta 4K 55" icin 90 adet paneli var, 88 tanesinde 12 cof bulunuyor. 55C6Ks'den daha kotu modellerde bile 12 cof bulundugunu dusunursek bu modelde de 12 cof vardir.

Neyse, TCL aldiktan sonra en ufak bir sorun yasasan direkt beni suclu gosterecegin icin istedigini almakta ozgursun, LG'yi alabilirsin.

Yahu hocam benim derdim sizinle değil, şimdi beni anlamaya çalışın.
Ben bu televizyonu oradan buradan arttırdıklarımla alacağım, yaklaşık 1.5 yıllık bir birikimden bahsediyoruz.
Şimdi ben bunu alsam, 5. ayda bozulsa kendime muhattap bulamazsam ne oldu? Benim emekler çöp.

Siz iyi diyorsanız iyidir, lakin korkum bu yönde. Kırık gelirse ne yapacağım mesela? Hangi servis kurar veya?

@deniz745, zaten bu butcede direkt cop demeyecegim 3 marka var: Samsung, LG, TCL. Bu butcede de bu markalarin iyi urun cikarma kalitesi TCL > LG > Samsung seklinde. TCL'i komple eledigimiz takdirde LG vs Samsung eslesmesinde LG secimi daha mantikli oluyor. Samsung biraz yuksek butcelerin markasi. 70.000 TL ve ustune ciktiginda Samsung'un gucu ortaya cikiyorken 70.000 TL'ye kadar TCL ve LG daha iyi.

Philips, Arcelik, Vestel, Toshiba gibi markalar, cogu modelinde karma panel kullandigi icin kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para verdigin urunun goruntu kalitesi, sans unsuru olmamali.

@deniz745, zaten bu butcede direkt cop demeyecegim 3 marka var: Samsung, LG, TCL. Bu butcede de bu markalarin iyi ürün cikarma kalitesi TCL > LG > Samsung seklinde. TCL'i komple eledigimiz takdirde LG vs Samsung eslesmesinde LG secimi daha mantikli oluyor. Samsung biraz yuksek butcelerin markasi. 70.000 TL ve ustune ciktiginda Samsung'un gucu ortaya cikiyorken 70.000 TL'ye kadar TCL ve LG daha iyi.

Philips, Arçelik, Vestel, Toshiba gibi markalar, cogu modelinde karma panel kullandigi icin kesinlikle tavsiye etmiyorum. Para verdigin urunun goruntu kalitesi, sans unsuru olmamali.

Peki LG'de benim attığımdan daha iyi bir model biliyor musunuz? Hani IPS imiş bu VA falan hiç anlamıyorum, siz bilirsiniz.

@deniz745, 55C6KS'ye dair COF bilgisi bulamadim lakin CSOT'un Panelook'ta 4K 55" icin 90 adet paneli var, 88 tanesinde 12 COF bulunuyor. 55C6KS'den daha kotu modellerde bile 12 COF bulundugunu dusunursek bu modelde de 12 COF vardir.

Neyse, TCL aldiktan sonra en ufak bir sorun yasasan direkt beni suclu gosterecegin icin istedigini almakta ozgursun, LG'yi alabilirsin.
LG 55QNED70A6A 55'' 140 Ekran ALACAM 24 BİNE ALINIRMI