Buğra Kaya
Uzman
LG G3 H855 geçti elime yedek telefon olarak tutmak istiyorum. LineageOS veya en az Android 10 olan bir ROM kurmak istiyorum. LineageOS 18 kurulumunda hata veriyor TWRP kurulu.
LG G3 H855 geçti elime yedek telefon olarak tutmak istiyorum. LineageOS veya en az Android 10 olan bir ROM kurmak istiyorum. LineageOS 18 kurulumunda hata veriyor TWRP kurulu.
Bootloader kilidi açıksa sorun olmaması gerekir. LG'yi bilmiyorum ama Sony'de böyleydi.
Yaptığınız işlemlerin listesi varsa atabilir misiniz? Rehber gibi bir şey varsa rehberden atın.Hocam binary hatası veriyordu yanlış hatırlamıyorsam bin not found tipi bir şey yazıyor isterseniz fotoğrafını atarım.
O nedir hocam ben cihaza öyle bir şey yapmadım fakat clean ROM kuruyor cihaz lineage 18 kurmuyor.
Yaptığınız işlemlerin listesi varsa atabilir misiniz? Rehber gibi bir şey varsa rehberden atın.
Hocam TWRP'ye giriyorum wipe kısmında Advanced wipe sonrasında dalvik cache, System, data, cache temizliyorum sonrasında install deyip lineage-18.1-20240303-unofficial-D855.ZIP seçip install diyorum hata alıyorum.
Hocam TWRP'ye giriyorum wipe kısmında Advanced wipe sonrasında dalvik cache, System, data, cache temizliyorum sonrasında install deyip lineage-18.1-20240303-unofficial-D855.ZIP seçip install diyorum hata alıyorum.
İsterseniz sosyal medya hesabımı vereyim yardımcı olmak isterseniz.