EDemirci57

Başarılı
Cihaz
LG G4C
Merhaba, elimde bu telefon vardı. Maksat nostaji telefonu uzun zaman sonra şarja taktım, şarjı alıp bir 5 dk sonra kendisi açıldı ama sonra gücü yetmediği için yarı yolda kapandı ve sonra bu ekranda takılı kaldı. Elimde ROM dosyası var flash tool var ama telefonda yükleme ekranına asla ulaşamıyorum. LG ve Android uzmanlarını yardıma bekliyorum.

IMG_4914.webp

Telefonu zorla kapatp yeniden açmayı denediniz mi?

Eğer zorla kapatmıyorsanız, fastboot üzerinden yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Windows ve macOS'deyseniz Android SDK platform araçlarını buradan indirin:
Arşivi müsait bir yere çıkarıp klasörü açtıktan sonra Windows'daysanız Shift+Sağ Tık menüsünden "PowerShell penceresini burada açın" seçeneğine tıklayın:
1769378870041.webp

macOS'deyseniz Homebrew'i edinin ve ardından Homebrew'i kullanarak SDK'yi bilgisayarınıza kurun:
Kod:
brew install --cask android-platform-tools

Linux'daysanız adbve fastboot'u dağıtımınızın paket yöneticisi aracılığıyla edinin. Aşağıda her bir dağıtım için paket isimlerini görebilirsiniz:

Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki komutu çalıştırın:
Kod:
fastboot devices

Eğer listenizde aygıtı görebiliyorsanız sistemi yeniden başlatmak için aşağıdaki komutu kullanın:
Kod:
fastboot reboot

Son düzenleme:
Sizin linkinizdeki uygulamayla şu hatayı aldım. Bende olan ADB ile yaptığımda sadece şu oldu ekranda. Bir şey değişmiyor. Bir de bataryayı çıkartıp sıfırdan flash moduna veya recovery moduna asla giremiyorum. Sadece IMEI bilgisi ekranına girebiliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_4915.webp
    IMG_4915.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    261,6 KB · Görüntüleme: 31