Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bu fiyata tartışmasız tercih edilebilecek bir model. Bayağıdır bu fiyat bandına inen IPS bir oyuncu monitörü yoktu. Ürün ilk alım kuponu ile 3.299 TL oluyor ve satıcı güvenilir. Ayrıca Amazon'dan alırsanız vade farksız 3 taksit avantajı var.
Paylaşım için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Şu an kullandığım 2 senelik monitörüm olan VA panelli AOC 24 inç Curved 165 Hz Full HD monitörden bu monitöre geçmeye değer mi? Sonuçta ucuz da olsa para verip alacağız. Acaba fikriniz nedir bu konu hakkında?
Paylaşım için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Şu an kullandığım 2 senelik monitörüm olan VA panelli AOC 24 inç Curved 165 Hz Full HD monitörden bu monitöre geçmeye değer mi? Sonuçta ucuz da olsa para verip alacağız. Acaba fikriniz nedir bu konu hakkında?
Paylaşım için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum. Şu an kullandığım 2 senelik monitörüm olan VA panelli AOC 24 inç Curved 165 Hz Full HD monitörden bu monitöre geçmeye değer mi? Sonuçta ucuzda olsa para verip alacağız. Acaba fikriniz nedir bu konu hakkında?